Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlatilag az egész "szerelmi életemet" megbántam. Így hogyan tovább?
Nem bántottam senkit, nem lett úgymond rossz hírem, de mégis úgy érzem, hogy mindent elrontottam, mert egy idióta vagyok. Elsiettem dolgokat, amiket nem kellett volna. És tudom, hogy már nem tudom kitörölni vagy megváltoztatni a múltat. Szégyenlem, hogy (úgy érzem) hülyeségeket csináltam és soha nem merném bevallani senkinek.
Ha valaha találkoznék olyan férfival, aki komolyan gondolná velem (felettébb ritka), neki sem merném elmondani, félnék, hogy ezzel vágom el nála magamat, viszont hazudni sem tudnék. Így hogyan tovább? Nagyon félek, hogy örökké egyedül leszek...
Ne foglalkozz mások értékítéletével, próbáld megérteni mélyebben önmagadat, a döntéseidet és tovább lépni a problémádon.
(És igen, örökké egyedül leszel természetesen, sőt még az örökkén is túl!. :D)
Figyelj, én is ezer dolgot elcsesztem a szerelmi életemben. A ráadás, hogy 12 évesen anyukám akkori élettársa vette el a szüzességem, másik nevelőapám is zsarolt engem f#szverésért cserébe, mikor pedig szóltam anyámnak, közölte, hogy én vagyok a rib anc, mert elcsábítottam a férjét. Szerinted? Ezek után már eltörpül bármit elcseszni, persze volt ez-az.
Én azt mondom, akivel odáig jutok, az fogadjon el így, ha nem tud, akkor pedig nem kár érte, ennyi. Egyszerűen nem vághatsz neki úgy, hogy emiatt ne legyen önbizalmad, mert akkor tényleg be fogod vonzani, és nem lesz semkivel normális kapcsolatod. Nem az a száz kell, aki elítél, hanem csak egyetlen egy, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!