Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak egyesek lejjebb adni az elvárásaikból?
11/18 A kérdező kommentje:
Miért sarkít itt mindenki? Én sem egy 120 kilós, ronda nőre, vagy egy ápolatlan, ocsmány férfira gondoltam, hanem ÁTLAGOS emberekre. Én azt nem értem, hogy miért csak a "csúcskategóriás" kell a sok rinyagépnek, miközben az átlagos kinézetű emberek között is találni gyöngyszemet.
Kérdező, mindenkinek más a számára csúcskategória. Nincs tökéletes ember, de mindenkinek megvan az az ember, akivel a maguk tökéletlenségeivel is tökéletesek egymásnak.
Egyébként fiatalabb koromban, 18-20 évesen sokkal több dolgot elnéztem, amit ma már nem (és akkor sem kellett volna). Tanultam a hibákból és tévedésekből.
2016. febr. 19. 10:55
13/18 A kérdező kommentje:
#12: éppen ezért hoztam fel egyik exemet példának, nálam ő volt a csúcskategóriás, de ettől még nem csak hozzá hasonló kaliberű lányokkal fogok kezdeni, volt már azóta másik kapcsolatom is, és vele is nagyon jó volt.
Én a normálisat keresem, de azthiszem a csöcskivillantós, agyonsminkelt kategória a normális a nagy számok törvényében. Példának okáért igen kevés csaj van társkeresőn, akik ne vágnának hülye fejet a képeken, vagy ne lennének agyonsminkelve vagy qrvás pózokban lengetnék magukat. Rendben, ha nincs mivel felvágni valahogy elkel adni az árut én ezt értem, de pont erre nem lennék vevő. Ne legyen qrva és tanult legyen ennyi! Nem orvos, vagy mérnök kell, de legalább egy érettségije legyen már. .
2016. febr. 19. 11:11
Kérdező, te az exed külsejére fókuszáltál, de nem attól lesz valaki valakinek csúcskategóriás. Illetve ha mégis ennyiből áll valakinek a csúcskategória meghatározása, az felszínes.
2016. febr. 19. 11:32
16/18 A kérdező kommentje:
Nem csak arra gondoltam, de tény, hogy ő volt a legszebb az összes közül. :)
Nem szeretem a felszínességet.
Van aki kompenzálni akar, nem érzi magát elég jónak és azzal akar bizonyítani, hogy egy a saját véleménye szerint sokkal szebbet választ magánál. Aztán, ha nem jön össze, akkor méginkább romba dől az egójuk.
2016. febr. 19. 16:10
Én nem látom a logikát. Ha x elvárás nem volt elég a boldogsághoz, akkor annál kevesebb elég lenne? Nem hinném..
Nálam pont fordítva működött a dolog, az idő előrehaladtával pont nem kevesebb elvárásom lett, hanem több. Emellett át is alakultak, korábban fontos szempontok váltak lényegtelenné és korábban lényegtelenek döntővé.
Nyilván így tovább tartott párt találni és sokkal több embernek mondtam nemet. De őszintén: minek időd pocsékolni egy nyilvánvalóan jövőtlen kapcsolatra? Nem sokkal jobb mindkét félnek, ha kereshetnek tovább hozzájuk illő párt?
2016. febr. 19. 22:40
Kapcsolódó kérdések: