Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet egyejszakas kalandok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet egyejszakas kalandokat talalni?

Figyelt kérdés

2016. febr. 18. 16:11
1 2 3 4
 11/33 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Hát miért ne túráznának a prostik? Végülis ha az ügyfél azt fizeti nekik?
2016. febr. 18. 16:24
 12/33 A kérdező kommentje:
Voltam prostival de nagyon rosszul csinalta nem elveztem egyaltalan,el se elveztem,tobbet nem kerek belole,meg olyan rosz erzes volt hogy penzert csinaljak.
2016. febr. 18. 16:25
 13/33 anonim ***** válasza:
igaz igaz.... csak abban a magastalpú cédapapucsban végigcaplatni a Mátrát... hátttt tudod.... de én elhiszem hogy van az a pénz...
2016. febr. 18. 16:25
 14/33 anonim ***** válasza:
Olyan rosszul csinálta, hogy a végén még ő fizetett neked? :D
2016. febr. 18. 16:26
 15/33 Titusztitusz ***** válasza:
Amúgy ha a kérdezőnek a SAJÁT KÉRDÉSE egyáltalán kérdés, akkor szerintem ígyis-úgyis a prostik házatáján kell majd körülnéznie előbb-utóbb...
2016. febr. 18. 16:26
 16/33 anonim ***** válasza:
ja, ja, a lapostetű sem kellemetlenebb mint a Mátrában a kullancs.....
2016. febr. 18. 16:29
 17/33 anonim ***** válasza:
Legyen akkor egy lapostetős mátrai faházban a prostis verzió... Csak legyen elsősegélynyújtásban otthon, amikor kiszedi a kullancsot a zacskóból.
2016. febr. 18. 16:43
 18/33 Titusztitusz ***** válasza:
Még annyit a kérdéshez, hogy amennyiben a kérdező mindenáron "egyéjszakás kalandokra" vágyik, akkor bizony számolnia kell némi nemibetegségkockázattal MINDENKÉPPEN...Akár prostival csinálja a dolgot, akár mással...Mivel ilyesmi kalandokba mindig a meglehetősen "szabadszellemü" illetők szoktak belemenni, úgyhogy aztán utána meg terjesztik is "szabadon" a jóféle betegségeket serényen...Énis ismerek jónéhány ilyen mentalitásu illetőt, akik nagy hívei az egyéjszakás kalandoknak, aztán előbb-utóbb szinte mind a nemigondozó intézetben kötött ki előbb-utóbb...
2016. febr. 18. 16:49
 19/33 anonim ***** válasza:
A szabadszelleműség tiltja az óvszerhasználatot?
2016. febr. 18. 16:56
 20/33 Titusztitusz ***** válasza:
Nem tiltja, de ettöl függetlenül ha lehetett volna fogadni arra, hogy egy-egy "szabadszellemü" ismerősöm megjárja-e előbb-utóbb a nemigondozót avagy sem, azt hiszem hogy szép pénzt kerestem volna a tippeléssel...Nem értem énse a dolgot, de a tapasztalatok mégiscsak azok,amik...Mondjuk nőtlen koromban énse vetettem meg az ilyesmi kalandokat, de ha már erre vetemedtem, akkor lehetőség szerint igyekeztem olyan lánnyal-nővel kezdeni, akiröl tudtam azt, hogy nem ment még végig rajta a fél falu...A nagyon "szabadszellemünek" kinéző, vagy úgy viselkedő nőket meg kerültem mint a leprásokat...Határesetnél meg használtam óvszert minden alkalommal...De inkább csak "megbízható", kevés szexuális tapasztalattal-előző partnerrel rendelkező nőkre specializáltam magamat...Pl. olyan férjes hölgyekre, akikröl tudtam jól, hogy a férjükön kívül mással nemnagyon szokott dolguk lenni...Így aztán némi jószerencsével megfejelve a dolgot, nekem hála az égnek, és az isteni gondviselésnek, sikerült megúsznom a hajdani éveket nemibetegségek nélkül, de mai fejjel már semmiképpen nem mernék kockáztatni holmi egyéjszakás kalandokkal...Ha már szeretőre vágynék a nejem mellett, akkor egy állandó szeretőt keresnék, nem pedig egyéjszakás nőket...Ez utóbbi elvet tudnám tanácsolni a kérdezőnek is...Jobb az óvatosság mindig...Főleg ebben a mai világban...
2016. febr. 18. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!