Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori kérdések találka? Mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hányan lennének benne egy Gyik taliba!?:D
Ui:Tudom,tudom terhes vagyokXD
2010. márc. 30. 22:18
41/60 anonim válasza:
Egyébként bárkit szívesen hazaviszek a buli után...
42/60 anonim válasza:
Hazaviszel? Bp-től 300 km-re lakom akkor is? OK! Megyek! :-) 27/L
43/60 anonim válasza:
sex is lesz???:D am lehet hogy pár srác sírva rohaan el miután meglát egy csapat vágóérett csajt....xD
de benne lennék hátha van jóféle is és akkor a bokorba megbeszéljük:D
71/ÖE
44/60 anonim válasza:
Ja, engem is hazaviszel? Pécsen lakom és az is elég messze van Pesttől:D.
20/L
45/60 anonim válasza:
de ezt a kérdést mért ilyen témakőrben kellet feltenni?
ez arra enged következtetni,hogy te valamilyen erotikus találkára gondolsz :SS vagy tévedek?
46/60 anonim válasza:
Persze, bárkit elviszek, de babaarcú fiúk előnyben! ;) Távolság nem gond, helikopterrel járok!
68/F
47/60 anonim válasza:
Szerintem vidámpark elött menjünk be az állatkertbe, van barlangmozi, szivesen ülök vmelyik csini lány mellé, utána pedig, hogy ne legyen cirkusz, irány a Fővárosi Nagycirkusz.
49/60 anonim válasza:
00:14: Váó, köszi.:D
Egyébként szerintem azért került ebbe a kategóriába a kérdés, mert máshol a fene se foglalkozik vele.:D
50/60 anonim válasza:
és a vidámpark után elmehetnénk valahova szeszelni és bulizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!