Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori kérdések találka? Mit szólnátok hozzá?
Kíváncsi vagyok hányan lennének benne egy Gyik taliba!?:D
Ui:Tudom,tudom terhes vagyokXD
Nem tudom, nem hiszem, hogy a tavaszi szünetben működne, mert ennyi idő alatt nem lehet összeszedni elég embert... Valamelyik hétvégén lenne a legalkalmasabb.:D
L/17
Imádom a vidámparkot, és már csak amiatt is benne lennék:D. Egy őrült nagy vidámparkozás egy csomó emberrel. Ennél jobbat el sem tudnék képzelni!:P
20/L
Én sem vagyok pesti, de még nyáron utánanéztem, hogy lehet tömegközlekedéssel eljutni a vidámparkba:D. Ez csak egy lehetőség a sok közül: vonattal kell menni a Keleti pályaudvarra. Ott fel kell szállni a 2-es metróra, amivel el kell menni a Deák térig, majd a Deák téren át kell szállni az 1-es metróra, vagyis a kisföldalattira vagy hogy hívják pontosan:D. Azzal el lehet menni a Hősök teréig, ahonnan gyalog kb. 5-10 perc a vidámpark. Vagy le lehet szállni a Széchenyi fürdőnél is, ami még közelebb van. Persze ez csak egy lehetőség, mert rengeteg módon el lehet jutni még a vidámparkba: villamossal, busszal, de nekem a metrózás volt a legszimpibb, mert azon tudtam a legjobban kiigazodni:D. Szóval felőlem mehetünk:D. Bár drága mulatság lesz az biztos:D. Maga a vidámparki belépő 4700 Ft + utazás, kaja, stb. De a vidámpark miatt megéri:D.
20/L
Jó ötlet, én benne vagyok!
68/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!