Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek magyar lánynak érdemes ismerkedni egy cigány fiúval?
hiába jön itt mindenki ezekkel az ócska szélsőséges példákkal, hogy pl. így-úgy az ultrák, elég csak bemenni akármelyik büntetés végrehajtó intézetbe, és saját szemmel megnézni mennyi a cigány és mennyi a magyar.
elárulom, döntő többségében cigányok vannak a börtönökben, úgy 70-80%-al.
de miért?
mert mondjuk van olyan hogy cigány bűnözés?
látott valaki valaha életében cigány orvost? vagy cigány irodistát?
mert én mondjuk még soha az életben.
dolgozni egy sem akar, viszont a szociális rendszeren való élősködést alanyi jogon elvárják, a mi adó forintjainkból!
meg nem kell itt semmilyen "cigány kultúrát" emlegetni, hogy nekik más a kultúrájuk...nincs itt semmilyen kultúra, ez évtizedekkel ezelőtt kihalt már.
ja de, mondjuk 100 évvel ezelőtt is divat volt teherbe vágni a 14-15 éves cigány lányokat, meg manapság is, és kb. itt ki is fújt az emlegetett becses kultúrájuk.
tudom hogy vannak ilyen elvakult kis liberális önjelölt cigány védők, akik próbálják bizonygatni hogy a cigányok jóemberek.
én elhiszem hogy van köztük jó is (bár bevallom még soha nem találkoztam ilyennel) de a 95%-uk egytől egyig ilyen:
https://www.youtube.com/watch?v=TUtaacdxehA
mondom, el lehet jönni hozzám, mindenkit szívesen végig kísérek a több ezer cigány lelket számláló telepen, és meg lehet tapasztalni mi a valóság.
nem a négy fal közül a 5. emeleti városközponti panelból kell osztani az észt gyerek, ki kell menni a szín tiszta valóságba.
itt ahol élek, a 15-16 éves ált. nyolcadikos!! fiúk naponta zaklatják a magyar lányokat, a fogdosások, nyúlkálások, és a molesztálások is mindennaposak az iskolában.
pont pár napja volt egy eset, hogy órán az egyik kanos cigánygyerek mutogatta a farkát a tanárnak meg az osztályban lévő lányoknak.
lehet itt pártolni a romákat, gondolom akik itt védik őket maguk is cigányok, de addig még 100-ból talán 1 "normális" cigány "ha" van, addig marad ez a nagyon is valóságos sztereotípia róluk.
Nézz magadba!Szerinted a normális cigány szemszögéből te milyen ember vagy?
Normális,de te elítéled,csak azért,mert cigány...
Tudod mi lenne a helyes?
Az,hogy adsz esélyt,és nem ítéled el kapásból a származása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!