Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek magyar lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek magyar lánynak érdemes ismerkedni egy cigány fiúval?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút,eddig szépen alakul minden tudom hogy nincs köze illegális dolgokhoz,rendesnek, becsületesnek tűnik,párkapcsolatot akar...stb. Csak tudat alatt még is nyomaszt az a gondolat hogy mi van ha előjön belőle a vér, nem láttam még hogy milyen ha ideges, hoszabb távon a család elfogadná? , más a kúltúránk...stb
2016. febr. 17. 15:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
95%

hiába jön itt mindenki ezekkel az ócska szélsőséges példákkal, hogy pl. így-úgy az ultrák, elég csak bemenni akármelyik büntetés végrehajtó intézetbe, és saját szemmel megnézni mennyi a cigány és mennyi a magyar.

elárulom, döntő többségében cigányok vannak a börtönökben, úgy 70-80%-al.

de miért?

mert mondjuk van olyan hogy cigány bűnözés?

látott valaki valaha életében cigány orvost? vagy cigány irodistát?

mert én mondjuk még soha az életben.

dolgozni egy sem akar, viszont a szociális rendszeren való élősködést alanyi jogon elvárják, a mi adó forintjainkból!

meg nem kell itt semmilyen "cigány kultúrát" emlegetni, hogy nekik más a kultúrájuk...nincs itt semmilyen kultúra, ez évtizedekkel ezelőtt kihalt már.

ja de, mondjuk 100 évvel ezelőtt is divat volt teherbe vágni a 14-15 éves cigány lányokat, meg manapság is, és kb. itt ki is fújt az emlegetett becses kultúrájuk.

tudom hogy vannak ilyen elvakult kis liberális önjelölt cigány védők, akik próbálják bizonygatni hogy a cigányok jóemberek.

én elhiszem hogy van köztük jó is (bár bevallom még soha nem találkoztam ilyennel) de a 95%-uk egytől egyig ilyen:

https://www.youtube.com/watch?v=TUtaacdxehA

mondom, el lehet jönni hozzám, mindenkit szívesen végig kísérek a több ezer cigány lelket számláló telepen, és meg lehet tapasztalni mi a valóság.

nem a négy fal közül a 5. emeleti városközponti panelból kell osztani az észt gyerek, ki kell menni a szín tiszta valóságba.

itt ahol élek, a 15-16 éves ált. nyolcadikos!! fiúk naponta zaklatják a magyar lányokat, a fogdosások, nyúlkálások, és a molesztálások is mindennaposak az iskolában.

pont pár napja volt egy eset, hogy órán az egyik kanos cigánygyerek mutogatta a farkát a tanárnak meg az osztályban lévő lányoknak.

lehet itt pártolni a romákat, gondolom akik itt védik őket maguk is cigányok, de addig még 100-ból talán 1 "normális" cigány "ha" van, addig marad ez a nagyon is valóságos sztereotípia róluk.

2016. febr. 17. 21:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Utolsó sajnos jól írja. Én szemüveges cigányt sem láttam még. A fogmosás pedig mindegyiknél luxus.
2016. febr. 17. 22:12
 23/24 anonim ***** válasza:

Nézz magadba!Szerinted a normális cigány szemszögéből te milyen ember vagy?

Normális,de te elítéled,csak azért,mert cigány...

Tudod mi lenne a helyes?

Az,hogy adsz esélyt,és nem ítéled el kapásból a származása miatt.

2016. febr. 17. 23:23
 24/24 anonim ***** válasza:
23as akkor te miért nem ilyen típusú emberrel vagy?
2016. febr. 18. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!