Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek magyar lánynak érdemes ismerkedni egy cigány
fiúval?
2016. febr. 17. 18:06
Nyilván magyarok között is akadnak agresszív, bűnöző, beilleszkedni képtelen egyedek. A különbség csak annyi, hogy a cigányok szinte mind ilyenek.
2016. febr. 17. 18:12
Kulonbseg az, hogy ciganyok kozott is akadnak normalisak. Attol ha te nem ismersz ilyen embert, az a te bajod - nem a lumpen negyedben eloek kozott kell keresni, hanen azoknal, akiknek rendes munkajuk van.
2016. febr. 17. 18:16
Ismerek normális cigányt. Eddigi 30 évem alatt kemény 1 db ilyennel találkoztam.
2016. febr. 17. 18:21
De azért a sok kis antifa ugye biztos pesten a budai oldalról pofázik?Mert gyertek már el légyszives Nógrád-Borsod megyébe nézzetek már szét,ha ennyire szeretitek őket költözzetek be közéjük!Ahol itt lakom a faluba kb 80cigány van,abból kb 3család ami normális,és ott nincs száz gyerek ez maximum 14fő,érdekes a többi 1420 fehérből én nem tudnék olyat mondani aki lejmolós,lop,vagy esetleg embereket verne meg?Meglepő mi?Matekozzatok akkor egy kicsit,rátok fér...
2016. febr. 17. 18:29
15.000 lakos, ebből 4000 cigány.
ez az én településem, gyertek ide pár napra, és megtudjátok az igazságot :)
2016. febr. 17. 18:59
Mi a gond, ha be kell ismerni, hogy magyarok kozott is akadnak lumpenek?
Bar fura, hogy a sok ciganyozo elfelejti, hogy a focihuliganok/ultrak kozott keves a cigany (bar en egyet sem lattam koztuk).
Attol meg koszonom a beszolast, hogy a kozbiztonsag romlasat es a munkanelkuliseget is az antifasisztakon keritek szamon.
2016. febr. 17. 19:02
Cigánnyal sohaaaaa!
mindegy a vér rasszizmus ide-oda nem!
De ez is csak zeusz véleménye
2016. febr. 17. 19:03
Kizart, mas kultura, plusz a csaladja is jon vele, szoval ez nem fog mukodni. Nekem amikor tini voltam tetszett egy cigany srac, nos ez addig tartott amig apu megtudta, utana a pasit az eletben tobbet nem lattam:-)
Szoval nem, ciganyokkal meg veletlenul se.
2016. febr. 17. 19:35
Felesleges ide cigányokkal kapcsolatos kérdést kiírni,úgyis csak a fikázás megy.
2016. febr. 17. 20:40
Kapcsolódó kérdések: