Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek magyar lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek magyar lánynak érdemes ismerkedni egy cigány fiúval?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút,eddig szépen alakul minden tudom hogy nincs köze illegális dolgokhoz,rendesnek, becsületesnek tűnik,párkapcsolatot akar...stb. Csak tudat alatt még is nyomaszt az a gondolat hogy mi van ha előjön belőle a vér, nem láttam még hogy milyen ha ideges, hoszabb távon a család elfogadná? , más a kúltúránk...stb
2016. febr. 17. 15:24
1 2 3
 11/24 Titusztitusz ***** válasza:
Nem...
2016. febr. 17. 18:06
 12/24 anonim ***** válasza:
Nyilván magyarok között is akadnak agresszív, bűnöző, beilleszkedni képtelen egyedek. A különbség csak annyi, hogy a cigányok szinte mind ilyenek.
2016. febr. 17. 18:12
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Kulonbseg az, hogy ciganyok kozott is akadnak normalisak. Attol ha te nem ismersz ilyen embert, az a te bajod - nem a lumpen negyedben eloek kozott kell keresni, hanen azoknal, akiknek rendes munkajuk van.
2016. febr. 17. 18:16
 14/24 anonim ***** válasza:
Ismerek normális cigányt. Eddigi 30 évem alatt kemény 1 db ilyennel találkoztam.
2016. febr. 17. 18:21
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
De azért a sok kis antifa ugye biztos pesten a budai oldalról pofázik?Mert gyertek már el légyszives Nógrád-Borsod megyébe nézzetek már szét,ha ennyire szeretitek őket költözzetek be közéjük!Ahol itt lakom a faluba kb 80cigány van,abból kb 3család ami normális,és ott nincs száz gyerek ez maximum 14fő,érdekes a többi 1420 fehérből én nem tudnék olyat mondani aki lejmolós,lop,vagy esetleg embereket verne meg?Meglepő mi?Matekozzatok akkor egy kicsit,rátok fér...
2016. febr. 17. 18:29
 16/24 anonim ***** válasza:
48%

15.000 lakos, ebből 4000 cigány.

ez az én településem, gyertek ide pár napra, és megtudjátok az igazságot :)

2016. febr. 17. 18:59
 17/24 anonim ***** válasza:
9%

Mi a gond, ha be kell ismerni, hogy magyarok kozott is akadnak lumpenek?

Bar fura, hogy a sok ciganyozo elfelejti, hogy a focihuliganok/ultrak kozott keves a cigany (bar en egyet sem lattam koztuk).

Attol meg koszonom a beszolast, hogy a kozbiztonsag romlasat es a munkanelkuliseget is az antifasisztakon keritek szamon.

2016. febr. 17. 19:02
 18/24 Zeusz89 ***** válasza:
48%

Cigánnyal sohaaaaa!

mindegy a vér rasszizmus ide-oda nem!

De ez is csak zeusz véleménye

2016. febr. 17. 19:03
 19/24 anonim ***** válasza:
89%

Kizart, mas kultura, plusz a csaladja is jon vele, szoval ez nem fog mukodni. Nekem amikor tini voltam tetszett egy cigany srac, nos ez addig tartott amig apu megtudta, utana a pasit az eletben tobbet nem lattam:-)

Szoval nem, ciganyokkal meg veletlenul se.

2016. febr. 17. 19:35
 20/24 anonim ***** válasza:
Felesleges ide cigányokkal kapcsolatos kérdést kiírni,úgyis csak a fikázás megy.
2016. febr. 17. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!