Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a magyar srácokkal nem jövök ki, de a külföldiekkel igen, érdemes lenne váltanom?
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 16:45
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez rohadtul emberfüggő, ne általánosíts.
2/10 A kérdező kommentje:
20 éve semmi nem történt, ellenben a külföldiek másképp állnak hozzám, ez nem lehet véletlen.
2014. szept. 5. 16:47
3/10 anonim válasza:
Ember a külföldi is. Mindenhol van negatív és pozitív példa.
4/10 anonim válasza:
Szerintem veled van a baj!
Ez nem származás függő! -.-
5/10 anonim válasza:
Tiszta a helyzet. Ismerkedj a külföldiekkel!
6/10 anonim válasza:
Mindenhol van negatív, pozitív, ez így van.. Ne általánosíts, csak ismételni tudom önmagam. Nem vagy szerencsés, ahogy én sem.. DE attól még vannak normálisak, csak nem azt fogtad ki..
7/10 anonim válasza:
Csak nem egy előző kérdés ihlette ezt a kérdést?:D
8/10 anonim válasza:
Egyébként a külföldi pasik nekem is jobban bejönnek. Kedvesebbek, és még tudják, hogy mi az, hogy romantika. Ja, és férfiasak, nem páwák.
9/10 anonim válasza:
ma 17:12
Ííííí, micsoda általánosítás! Bocs, csak még elég élénken él bennem a kép néhány osztrák HVCS-ről, úgy 2008-ból xD Meg a jelenlegi párom "udvarlásáról" is :DDD
Kérdező, ha úgy érzed, a külföldiekkel jobban boldogulsz, akkor próbálkozz náluk! Legfeljebb rájössz, hogy a külföldiekkel sem fenékig tejfel az élet. (Mondjuk néha már az is felüdülés, ha nem ugyanazokkal a szaros problémákkal kell foglalkozni.)
10/10 anonim válasza:
Jaja, mert a kulfoldiek csak dugni keresnek lanyokat, az 'itthoniak' pedig lehet, hogy epp nem...
Szoval csak gratulalni tudok, mert csak egy ejszakas kalandokra kellesz nekik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!