Ha a magyar lányoknál nem megy az ismerkedés, akkor nem érdemes erőlködni jól gondolom? Bőv lent.
Van már egy kialakult ízlésem a lányok terén, és ahhoz is tartom magam, tehát a barna hajat semmilyen esetben nem válthatja ki a szőke, a magas vékonyat se az alacsony telt. Hogy miért ragaszkodom a külsőségekhez? Szerintem úgy szép egy pár ha egyformák, hasonló külső jegyekkel. csak annyi hogy a magasság mellé nálam izom párosul.
Nem tudok már itthon ismerkedni úgy érzem, hiába vagyok magam szerint és a környezetem szerint is jó, mégis ha valakivel kontaktusba kerülök, mintha nem érdekelném
Neten nézegettem a orosz szerelmesekről képeket, a korosztályomon belül, és elvoltam képedve hogy olyan lányok akik engem lepattintanak, ott náluk meg pont nyerő lehetnék, mert a srácaikat elnézve, nem illettek egymáshoz, a csaj olyan volt mint egy babaarcú angyal fekete hajjal, a srác meg átlagos tipikus orosz szétszórt tinigyerek, kócos haj ami csak nő bele a világba, egyszerű ízléstelenül megválasztott ruha stb.
Szerintetek meglehetne próbálni náluk ismerkedni? 21 évesen lehet pont ki alakulna valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!