Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diszkóban hogy érdemes odamenni egy csajhoz ismerkedés céljából?
Figyelt kérdés
Mit mondjak neki? Italra nem akarok meghívni ismeretlen csajokat, egyrészt mert elég elcsépelt, amúgy se akarok "megvenni" senkit.2012. júl. 6. 19:14
1/9 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy táncolna e veled.. Szerintem discoban alapból nehéz beszélgetni mert olyan hangos a zene hogy semmit nem hallani..:D
2/9 anonim válasza:
csá, estél már ge*inagyot bitumenen?
4/9 anonim válasza:
pörög a fekete lemez pattog a bakelit
5/9 anonim válasza:
szerintem nem csak a fiúk, hanem a lányok is ismerkedni mennek a diszkóba, már ha nincs mellettük egy pasi, szóval igen, érdemes:D
6/9 rémuralom válasza:
Mint Joey a Jóbarátokban: na mi a helyzet?
7/9 MadameViciouse válasza:
"Szia!Van barátod?
-Nincs
-Meghívhatlak egy italra?
-Persze
Miért lenne elcsépelt?Udvariasnak lenni elcsépelt?
Jobb ha alányúlsz?:D
Szerintem ha bejössz a lánynak ad egy esélyt.
8/9 anonim válasza:
Én csak simán megfogtam a kezét vagy a vállát megérintettem és megkérdeztem van e kedve táncolni :)
9/9 anonim válasza:
Szia táncolsz? VÁLASZOLJ MERT ÚGY POFÁN VÁGLAK HOGY A TAKNYODON CSÚSZOL VÉGIG? Általában bejön a csajoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!