Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek oszt meg velem mindent, már most?
Figyelt kérdés
Neten szoktam csajokkal ismerkedni. Szokásos, hogy dumálok valakivel, de többnyire nehezen lazul a dolog. Most beszélek eggyel, de mindent apró dolgot megoszt. Ő most alszik, ő most boltban van, most fáj a haja, de az esetek 90% ban csak panaszkodik, neki milyen rossz blablabla, ami eléggé idegesítő dolog. Alapból utálom ha valaki panaszkodik, pláne ha csak azt tud. Ezekhez nem nagyon tudok hozzászólni, mert alig beszéltem még vele, és nem érdekel hogy neki fáj a hasa, vagy éppen beteg. Felnőtt ember, oldja meg. Mintha valami csaj haver lennék, vagy mintha csak arra kellenék, hogy legyen kinek panaszkodnia.
Felejtős, vagy vissza lehet még hozni a dinamikát?
2016. febr. 17. 14:38
11/13 A kérdező kommentje:
elnéztétek, mert arra voltam jó, hogy nyávogjon. Ez van...
2016. febr. 19. 14:18
13/13 A kérdező kommentje:
Együttműködés tesztnek hívják. Dumáltunk és írtam, hogy legközelebb akkor beszélünk csak, ha Ő ír. Nem keres több napja, pedig aktív. Ez van, tényleg csak hisztire vagyok jó akkor:D
2016. febr. 21. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!