Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Azt hiszem megtettem mindent, mégsem érzem az élet örömeit itt bent" Mi lehet a baj velem, miért nem kellek egy lánynak sem?
Néhány szóban magamról: 23 éves vagyok, 178 cm magas, fekete haj, barna szem, edzett testalkat, borosta.
Ismerkedésben nyitott vagyok, és az elején picit érces a humorom. Két hosszú, (egy év fölötti), és néhány rövidebb hangvételű kapcsolatom volt.
Van munkám, és egy idősebb, de saját autóm.
Interneten, és élőben is ismerkedek. Interneten az esetek 80 % ában még válaszra sem méltatnak. Aki pedig ír, valahogy velük sem találom meg az összhangot...
Élőben más a szitu: megnéznek a lányok, szemezés stb is jelen van. De amint valahogy közelednék, vagy talán odamegyek táncolni, szóba elegyedünk stb, egyből jönnek a lerázó szövegek.
Na a másik tipikus, meg a öleli nyalja a pasiját, közben pedig velem szemez...hurrá!
Nyáron nagyon jól ment az ismerkedés, valahogy mindig sikerült! De azóta...:/ semmi. Csak falakba ütközöm..ha egy picit is megtetszik egy lány..záros határidőn belül kiderül, hogy másba szerelmes, vagy képtelen bízni a pasikban. Továbbá elég lehangoló, hogy nem 1-2 "versenytársam" van ha szórakozóhelyen egy nekem tetsző lányhoz odamegyek, hanem ez a szám a 3 szorosa.
Szó szerint sorban állás van.
Csalódtam én is sokszor, voltam szerelmes, meg is csaltak. Mégis tudnék tiszta lapot adni egy lánynak! Nem értem, hogy vica versa ez miért nem működik azoknál, akik tényleg komoly kapcsolatot szeretnének.
Magamban keresem a hibát, mert egészbiztos itt van. De nemigazán tudom, hogy mi lehet a baj velem..:/
Boldogságra, szeretetre, szerelemre vágyom, egy lányra, aki képes szeretni.
Sok nőtől hallom, hogy jajj mert a mostani pasik nem akarnak komolyat, mindenki csak szexre, stb megy. Nos én szeretnék, és pont hogy nem kell szex,pedig lehetne, mert arra bezzeg van jelentkező..:/
A kérdésemben nem magam sajnáltatom, vagy fényezem, mielőtt még valakinek ez jönne le. Szimplán csak tudni szeretném, mi lehet a baj velem, és miért néznek át rajtam a lányok..:/
tudtam, hogy megint azlesz, hogy sajnáltatom magam...
NEM!
és nem táncközben jönnek...-_-, és nemvárok tőlük komoly kapcsolatot.
De mindenki mondja, hogy ne szórakozóhelyeken...akkor mégis ti hol ismertétek meg a pasitokat?!
az hogy baráti társaság...köszi...NINCS baráti társaságom, illetve van, de kimerül 5 haverban. ennyi.
ha annyira érdekel, az egyéjszakásra "ajánlkozó" lányokat régebbről ismerem, és csak azért akarnának szacet, merthogy én 23 vagyok, ők emg 16-17 évesek. De köszönöm, én ebből nem kérek. (nem tagadom, volt mar ilyenben részem, és nincs rá már szükségem)
költőnő: egy másik kérdésemhez is sokat irtal.
lehetséges, hogy a hangulatosabb kocsmák jók, nade teszem azt pl egy baráti társasághoz hogy üljek csak ugy oda, hogy sziasztok, bevennéteka társalgásba? éérted..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!