Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyokbiztos benne hogy jo csoportba irtam de higy figyeljek a tanulasra? Milyeb lesz a kollegiumi elet uj kent?
Figyelt kérdés
Leirom az egeszet hogy ertsetek:D szoval mist letten kilencedikes egy eleg jo suliba. De most derult ki hogy koleszba kell mennem(csaladi okok) es mar mikor bementem beiratkozni mar akkor jott 3 srac higy koleszos leszek.e meg hogy majd akkor talizunk szoval nyomultak.De en tanulni szeretnek es elerni a celom!! De azert nen szeretnek a begyepesedet kiscsaj lenni aki folyton csak tanul..de jo jegyeket is szeretnek..a masik meg higy a kollegium nagyon jol nez ki nagyok a szobak minden nap jon egy takarito aki felmos a szobakba es kitakarit a furdokben minden szobaba van furdo. Szerintetek milye a koleszos elet tudnatok irni egy kicsit(?) normalis valaszokat2013. nov. 23. 14:02
1/1 anonim válasza:
Háááát ne számíts sok tanulásra, ha engem kérdezel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!