Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a kollégiumi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a kollégiumi összeköltözésről?

Figyelt kérdés
Kb. március óta vagyunk együtt, a suli vége felé már szinte mindig nálam volt, és most felvetette, h szeptembertől össze is költözhetnénk.
2011. júl. 22. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:
És ezt engedélyezi az igazgató?:D
2011. júl. 22. 23:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, lehet. :) Különben a kérdést sem tettem volna fel. :)
2011. júl. 22. 23:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Tök jó,hogy a ti kolitokba ilyen is van . A miénkbe is be lehetne ezt vezetni :)
2011. júl. 23. 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyetemes koleszba van ilyen... gimisben nincs :S
2011. júl. 24. 23:19
 5/10 A kérdező kommentje:
igen, egyetemi koli.:)
2011. júl. 24. 23:24
 6/10 anonim ***** válasza:
nálunk is volt ilyen a koliban, nem velem. de akik egy szobába kérték magukat, nem bánták meg.
2011. júl. 24. 23:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne tegyétek sztem... Velem is ugyanez volt. Egyetemi koliban összeköltöztem a barátnőmmel, kaptunk egy szobát csak kettőnknek, és mi voltunk a világ legboldogabb emberei... vagyis pillanatnyilag... elhiheted nekem, akkor még egy percig sem gondoltuk h. a kapcsolatunk megromolhat... pedig így történt... 3 hónap után megromlott a kapcsolat...szakítottunk és egyikünknek menni kellett, Mivel én voltam a fiú, természetesen én mentem, új szobát a koliban meg nyilván nem adtak... úh február közepén nekivágtam a hideg pesti éjszakának csövezni, h. új albérletet keressek. Persze nem biztos, h. te is így jársz, de sztem érdemes elgondolkoznod rajta...
2011. júl. 24. 23:42
 8/10 A kérdező kommentje:
sajnálom:S hát, 1 ideje már ezen is gondolkozok, és bennem is megfordult ez, h mi lenne, ha vége lenne. Igen, ez mind 2 fél számára igen kellemetlen. :S
2011. júl. 24. 23:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi is így költöztünk össze a barátommal, ősztől már egy szobában voltunk. Rettentően élveztük, szuper volt, tök jó rendszerünk volt, főztünk-mostunk-takarítottunk-vásároltunk-szórakoztunk a társasággal, aztán nem az együttélés miatt, hanem egy balga félreértés miatt a bizalom oda lett, és a téli szünet előtt szakítottunk. 2 hétig nem találkoztunk, míg otthon voltunk mindketten, aztán mikor visszamentünk a koliba, már sírt a barátom, h megbánta, meg stb, de én egy embernek nem osztok kétszer lapot. Nem erőltettük meg magunkat, hogy különköltözzünk, a jó kis rendszerünket nem adtuk fel, h újabb emberkékkel kelljen összeszokni. Széthúztuk az ágyakat, átrendeztük a szobát, és maradtunk együtt még egy fél évet. :) De már nem jártunk, külön szórakoztunk. Persze ment a féltékenykedés, vártuk, mikor ér haza a másik, haláli volt. :D Azóta is haverok vagyunk, tök szépen megoldottunk mindent. :) Ne parázzatok rá az összeköltözésre. De nálunk is mindenki szakított, akik kipróbálták együtt. De nem az együttélés miatt, mindig más gond volt. Így hát ha összeköltöztök, ha nem, a pakliban úgyis benne lesz a szakítás, ezen nem fog múlni, hacsak nem zárkóztok be a világ elől. Ha továbbra is élitek a társasági életet, pompás lesz. :DD

Valaki írta, hogy szerencsétlen módon albit kellett keresnie, rettentően sajnálom. :( Biztos lett volna másik koli, vagy egy üres szoba azon a koleszon belül is, nem kellett volna a csaj miatt ilyen áldozatot hozni. Rohadt egy nők vagyunk. :D

2011. júl. 25. 00:31
 10/10 Kecsusszi válasza:
Bárcsak lenne ilyen a mi kolinkab :D
2011. júl. 25. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!