Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kollégiumi szerelem? Szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégiumi szerelem? Szerelmi háromszög? Ezt nem értem. Most mi van vele? ( a többit lent)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy hosszú sztori de kérlek olvassátok el és válaszoljatok a kérdéseimre.

Köszönöm.

9.es vagyok. Eddig nem volt egy Kapcsolatom sem.e,ahogy egy másik városba,suliba és kollégiumba kerültem minden megváltozott. 2 fiúnak is tetszem. Egy 9.esnek és egy 10.esnek. Nagyon kedvesek,de nem az eseteim. És túl nyomulósak is. Viszont van egy harmadik srác is. Őt viszont nagyon is kedvelem. Nevezzük Joe-nak.Ő kettővel felettem jár de csak egy év van köztünk.És azt hiszem,hogy kedvel.Vagy csak kedvelt.

Most leírom,hogy miért érzem,úgy,hogy akar/akart valamit.

De a neveket elváltoztatom.

Szóval 2 szobatársam van Vanessa és Gabi. Ők testvérek.Vanessa és Joe osztálytársak.Nagyon jó barátok. Gabi az én osztálytársam. Hétfőn este valahogy megismerkedtünk Joe-val csocsózás közben. Aztán kedd este kimenőnk volt. És Joe, az egyik haverja áron és vanessa elhívott minket egy szórakozó helyre. Amikor mentünk a szórakozó hely felé Joe,Gabi és én hátul voltunk. Joe bejött közénk és átkarolta mind a kettőnk derekát. Gabi átölelte. Én nem. És megkért Joe,hogy öleljem át én is. Átöleltem és azt,mondta,hogy "Így már Jobb". Elkezdtünk beszélgetni. Valahogy szóba került a foci. Ő csapatban játszik. Középpályán. Én is focizom. Hátvédként,és azt mondta,hogy "Kész a tökéletes csapat". Majd oda értünk. Mindenki sört kért. Kivéve én.Kólát kértem. Nem szeretem a sört. Joe mondta,hogy igyak a söréből. Nemet mondtam, 8 fele visszamentünk. Vanessa felment a szobába,mert rosszul érezte magát. Áron is elment. Joe,gabi és én átmentünk a fiúk társalgójába csocsózni. Egy ideig csocsóztunk,de nekünk vissza kellett menni a lány kollégiumba. Elkísért,minket. És megint átkarolt. Amikor oda értünk a koli bejártához. Adott mind a kettőnk arcára,egy egy puszit.És Ő is kért tőlünk. Majd elment. Másnap délután megint átmentünk csocsózni. Ő is ott volt. Amikor az ellen felem volt mindig mélyen egymás szemébe néztünk.Elég sokszor.. főleg ha gól volt. És előfordult többször olyan,hogy ránéztem,ő is nézett és a levegőbe puszit küldött. Vagyis a levegőbe cuppantott felém. Ez is előfordult vagy kétszer. És mindig mondta,hogy mosolyogjak. Majd felajánlották,hogy legyen egy csapatba egy lány és egy fiú. Ekkor Joe felkiáltott! :" Én Bettivel leszek" Vagyis velem.(Persze nem ez a nevem).

Majd átjött az én oldalamra. )Egyébként gabi ezerszer jobb a csocsóba mint én.) Gabi pedig a másikra. Elkezdtünk játszani. Felajánlotta,hogy cseréljünk helyet.Vagyis én menjek középpályásnak ő meg meg védőnek a csocsóban. Jó ami közben elmentem előtte megfogta a derekam. De elég sokszor ajánlotta fel ezt és mindig megfogta vagy a derekam vagy a csípőm. Majd egy idő után meguntuk és én meg Gabi kimentünk levegőzni. Ő is utánunk jött. Megint közénk ült és átkarolt minket. Majd beültünk a kapusi ügyeletbe. Elhülyéskedtünk meg minden. Majd bejött egy lány. Idősebb nálam. Hívjuk Fanninak. Fanni meg Joe elég jól elbeszélgettek. Mi meg csak ültünk és figyeltünk. Sajnos vissza kellett mennünk a koliba. Joenak is. Fanni elkísérte őt. Csütörtökön szinte nem is láttam őt. Csak a szilencium második felében. Majd vacsora után egy kis eldugott lépcsőnél ült. Fannival.

Pénteken pedig 6 órám volt. Neki meg 5. És as 6. óra előtti szünetben az udvaron voltunk. 3 méterre mentek el mellettünk Fannival de még köszönni sem bírt. A buszhoz mentek. Egy esernyő alatt.. pedig Fanninak is volt egy a kezében.

Akkor láttam utoljára.

Szóval szerintetek,most mi van vele? Mi akar??? Mit gondoltok? Most akkor ki érdekli??? Csak játszott velem????

Amióta megláttam csütörtökön őket a lépcsőn ülni teljesen le vagyok törve.:(

2010. szept. 11. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
csak barát vagy neki. nem nőként tekint rád. ez teljesen egyértelmű bocsi :/
2010. szept. 11. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
igen. barát vagy neki. :S:S
2010. szept. 11. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Barátként tekint rád.
2010. szept. 11. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!