Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akiért elég sok mindent megtennék. Viszont eddig még sikerült ezt előle eltitkolnom. Mi lett velem, papucs vagyok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 13:57
1/3 anonim válasza:
nem avgy tisztába a papucs fogalmával. Egy férfi papucs csak egy árkapcsolatban lehet. Ha jól értem a lány nem is tudja hogy tetszik neked....?
2/3 anonim válasza:
ahogy már mondták: fogalmad sincs, mit jelent papucsnak lenni. egyrészt.
másrészt pedig szerintem te igazából nem is akarsz semmit attól a lánytól, különben nem próbálnád meg folyamatosan eltitkolni előle a szándékodat. magyarán, ha akarnál tőle valamit, akkor azt kifejezésre juttatnád.
3/3 anonim válasza:
A szerelem kezdetén főleg tinédzserkorban az ember próbálja titkolni a vonzalmát. Megijed a saját sebezhetőségétől. Én tini koromban soha nem mertem ránézni álmaim pasijára. Őrülten szerelmes voltam belé és úgy éreztem, meghalnék ha megtudná. Ha egy lány vagy fiú mindenáron kerüli a másik tekintetét, az sokkal több és mélyebb érzést takar, mint aki kihívóan szemez vele. Akit levegőnek nézünk, arról nem kapjuk le a szemünket. Aztán kinőttem ezt a korszakomat. Annyira jól sikerült eltitkolnom, mennyire őrülten szeretem, hogy meg volt győződve róla, hogy ki nem állhatom:) Utólag már tudom, valahol belül akkor is tudtam, csak nem mertem elhinni, hogy tetszettem neki. De azt is tudom, hogy soha nem szeretett úgy, ahogy én őt. 10 év után nemrég viszont láttam. Lesütött szemmel ment el mellettem. Igazából nem ez fájt, hanem az, hogy valaki olyan karolt belé, akit sosem szeretett. Az bántott a legjobban, hogy nem szerelemből házasodott meg. Nem boldog, mert feladta és nem hitt benne, hogy egyszer talál egy lányt, akivel az lesz. Egyszer boldog volt, volt egy nagyon szép barátnője rövid időre, aki elhagyta őt. Én ezért sem akartam vele összejönni soha. Mindig azt éreztem volna, hogy én csak a szamár vagyok. De ettől függetlenül tetszettem neki. Tudom. Pedig soha, még csak a kezemet se fogta meg:) Én olyan szinten rá voltam hangolódva, hogy néha azt éreztem, átlátok rajta, mint az üvegen. Tudtam azt is, amikor a mostani felesége kezét megkérte. Pedig mélyen titkolták hónapokig és semmi jele nem volt. Egyszerűen megéreztem. Egyszer közel állt hozzám, de nem vele beszélgettem. Kérdeztem valakitől valamit, de közben a hangom ellágyult, olyan lett, mint amikor jó 1 éve Vele beszéltem utoljára négyszemközt. Felkapta a fejét és rám nézett. Azt hitte, hozzá szólok. És az a durva, hogy jól hitte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!