Milyen cipőket tudnátok ajánlani egy 14 éves lánynak nyárra?
Figyelt kérdés
Nem tudom milyen cipőt vegyek. A kicsit magasabb sarkúkkal sincs bajom, tudok bennük rendesen járni. Nincs ötletem hogy milyen cipőt vehetnék. Sportosabb és nőiesebb cipők is egyaránt szóba jöhetnek.
Egyedül a balerinacipőket nem bírom, kényelmetlenek és szerintem nem túl szépek. (persze van kivétel)
Előre is köszönöm a válaszokat!
14/L
2013. jún. 17. 14:36
1/9 anonim válasza:
Converse, minden csaj zabálnivaló bennük. :D
16/f
2/9 A kérdező kommentje:
Conversem van, 2 db. Most vmi nyitottabbat szeretnék, amibe nem sül be a lábam 40 fokban.
2013. jún. 17. 16:40
3/9 anonim válasza:
Pedig én a Converse-nél jobban szellőző dolgot keveset ismerek.
4/9 anonim válasza:
Valamilyen saru, vagy szandál :)
5/9 A kérdező kommentje:
3: igen, a zárt cipők közül tényleg a legjobban szellőző. De én valami nyitottabbat is szeretnék.
4: De azon belül milyen? (idáig hogy szandál, saru, magassarkú, telitalpú ...stb én is eljutottam.)
2013. jún. 17. 19:34
6/9 anonim válasza:
Vegyél valami kisebb telitalpú papucsot nem túl magasat.
valami ilyesmit:
elegáns. De fel lehet venni szinte bármihez, bárhová :)
7/9 anonim válasza:
Retro lábujjközti papucs :) örökzöld :D
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!