Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeillik-e egy skorpió csillagjegyű és oroszlán aszcendensű fiú egy szűz csillagjegyű és skorpió aszcendensű lánnyal?
szűz csilagjegy skorpió aszcendens?:D nemrossz
és skorpió vagyok,kos aszcendessel(skorpió holdjeggyel).
A skorpió és a szűz jegy alapból "összeillik".Mivel egyik földjegy(szűz),a másik vízjegy(skorpió).
Hát nemtudom...oroszlán és a skorpió...erről nem is mondanak sok jót,de én ugye tapasztalattból is mondhatnom,hogy ez HA ezalapján nézzük felejtős,mert engem r*hadtul irritál az az arrogáns,nagyképű stílus ami csak úgy árad az oroszlánokból.
Ez attól függ,hogy mennyire domináns nállatok ezek a jegyek.Így ismeretlenül nem lehet megmondani,mert mindenkinél más a jellemző,van akinél a napjegye,van akinél az aszcendense,holdjegye... stb.
De ez nem törvény vagy valami,attól még tökéletes kapcsolatotok lehet,ezt nem kell véresen komolyan venni.
De hát mi az,az életben amit egyálatalán véresen komolyan kell venni? Nem igaz? :)
Előző vagyok.
Az asztrológia egy elég bonyolult dolog,én nem foglalkoztam vele eddig komolyabban,csak utánna olvasgattam,mert érdekel.
De ha a "csillagok" azt "írják",hogy nem illetek össze,attól még lehet,hogy 50 évig házasok lesztek,boldogan és imádjátok egymást majd akkor is.
De izék vagytok! =D xD
Amúgy nem nagyon, de működhet!
Szerencsére én is és a barátom is víz víz vagyunk... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!