Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szűz+Skorpió? Ez működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz+Skorpió? Ez működhet?

Figyelt kérdés

Van valakinek tapasztalat Szűz és Skorpió párkapcsolatban?

Tegnap előtt óta vagyunk együtt.Mind a ketten 14 évesek vagyunk.Tudom hogy nem csak erre kell adni de azért kiváncsi vagyok.És aztis gondolom hogy az emberek élményei mások mint amit interneten olvashatunk.

2009. szept. 8. 19:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ez kizárt dolog, mert nemtudom.
2009. szept. 8. 19:23
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ha szűz vagy ne egy skorpióval veszítsd el, mert ha megcsíp bele is halhatsz.
2009. szept. 8. 19:23
 3/15 anonim ***** válasza:
48%

[link]

ide be írhatod a horoszkópotokat és megtudod

ha még akarsz keresni ilyet írd be a googleba hogy párhoroszkóp :)

2009. szept. 8. 19:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok, és a horoszkópon bszod az időt? És ha a Blikk csodahoroszkópja azt írja, hogy húderossz, akkor el is hagyod? :D
2009. szept. 8. 19:27
 5/15 A kérdező kommentje:

Örülnék ha hasznos válaszokat is adnátok X-D

köszi :) de inkább tapasztalatokra lennék kiváncsi.

2009. szept. 8. 19:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Tizennégy évesen párkapcsolat... Ami tegnap előtt óta kezdődött.... Hahahahahhahahaha.
2009. szept. 8. 19:29
 7/15 anonim ***** válasza:
téged ez tényleg tud befolyásolni?
2009. szept. 8. 19:30
 8/15 A kérdező kommentje:

mit nem értetek az alatt h. kiváncsi vagyok a tapasztalokra

ennyi

2009. szept. 8. 19:37
 9/15 anonim ***** válasza:
48%
Ez egy teljesen hülye kérdés, semmi de semmi értelme, ugyhogy ne is várj rá értelmes válaszokat :)
2009. szept. 8. 19:41
 10/15 anonim ***** válasza:
ez baromság, csillagjegyek, pláne 14 évesen, mikor pár hónapig lesztek csak úgyis együtt.
2009. szept. 8. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!