Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz+Skorpió? Ez működhet?
Van valakinek tapasztalat Szűz és Skorpió párkapcsolatban?
Tegnap előtt óta vagyunk együtt.Mind a ketten 14 évesek vagyunk.Tudom hogy nem csak erre kell adni de azért kiváncsi vagyok.És aztis gondolom hogy az emberek élményei mások mint amit interneten olvashatunk.
úristen
nem értitek hoghy csak kiváncsi vagyok????
több választ nem kérek... :((
kizárt dolog..szerintem rögtön felejtsd el az egészet!
teljesen esélytelen
Szia!
Unexnek hívnak, és elég nagy tapasztalatom van benne!
Szóval, a ugye bár tudni illik, hogy általában a szüzek elég nőiesen viselkednek, nemtől függetlenül, ha jól tudom, de biztosan nem állítom! A skorpiók, mint ahogy név is utal rá, igen agresszívek tudnak lenni, ugyanakkor kitartóak is, ha olyan fejezetet nyitnak az életükben, ami meghatározó lehet további, napjaikra hónapjaikra, esetenként évekre.
Párkapcsolat szempontjából egymáshoz illenek, de a kapcsolatok nem mindig a legtökéletesebb, mert időnként a szűz képes túl reagálni a skorpió tetteit, vagy esetelnkén fordítva is lehet, bár az elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!