Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz nő-skorpió férfi. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményeitekre, kinek mi a tapasztalata.
Szeretjük egymást, csak érdekel.:)
2009. dec. 9. 19:38
1/9 anonim válasza:
Szűz lányok aranyosak, de nem indítanak be annyira. Olyan kis aranyosak. :D Nem tudok mást mondani róluk. Én rák vagyok.
2/9 anonim válasza:
Skorpió vagyok. A szűz egy idő után unalmas. Sorry! :)
3/9 anonim válasza:
Ha jársz vele és egy hónap után képes vagy elé állni meztelenül akkor ok! A haverom skorpió és az első csaját kidobta mert félénk volt, a második elé állt ruha nélkül és már 3 éve járnak!!!!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
Maaajd igyekszem bevállalósabb lenni :D
2009. dec. 9. 19:55
5/9 anonim válasza:
Nálunk ez a felállás és nagyon jól működik. Egyébként minden vagyok, csak félénk nem.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát remélem, hogy nekünk is jól fog működni :)
Bár ennél már csak rosszabb lehet :)
2009. dec. 9. 20:29
7/9 kolosszus22 válasza:
Skorpiók g.ecik, legjobb haverom és nagyapám is az!:)
Inkább egy keménytökű KOS-t válassz!:D
8/9 anonim válasza:
Maradj a rákoknál. ;) Azok elég hamar, és könnyedén lenyisszantják a felesleges ruhákat Rólad, észre sem veszed. :P
9/9 A kérdező kommentje:
:D:D:D
Hát jókat mosolygok az biztos :):)
Köszönöm a kommenteket :)
2009. dec. 9. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!