Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rák nő és Skorpió férfi mennyire illik össze? =)
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 20:23
2/14 anonim válasza:
Mint a sült krumpli a hamburgerrel.
3/14 anonim válasza:
Tökéletes páros. Legalábbis én ezt olvastam. :)
4/14 anonim válasza:
Elvileg frankón. Én rák fickó vagyok, és volt egy skorpió lány... De nem jött össze.
5/14 A kérdező kommentje:
csak normális válaszokat
2009. okt. 28. 20:28
6/14 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz, szokták mondani.
Most tényleg ez alapján akarsz dönteni vagy mi?
Nem oltásként, csak sose értettem az ilyen embereket és szeretném megérteni.
7/14 anonim válasza:
Édesem felnőhetnél már, a babona szerint fogsz választani?
Sokkal fontosabb menyire kedves, intelligens, okos, szeret-e.
8/14 anonim válasza:
Ebben a kapcsolatban a Skorpió kezében van a gyeplő, és ez jó lehet. Eszményi kapcsolat. A Skorpió birtoklásra és uralkodásra törő, szenvedélyes természete kiválóan megfelel az érzékeny Ráknak. A Skorpió ereje, határozottsága a határozatlan Rákból sikeres embert csinál, míg a Skorpió érzelmi biztonságot kap a Ráktól, ami nagyon fontos, mert mindkettejük életében a központ az otthon. Erotikusan is ragyogóan megértik egymást. Az állatöv két legbizalmatlanabb jegye, mégis megtanulják, hogy számíthatnak egymásra, és a köztük lévő összhang igen magas fokra fejlődhet.
9/14 A kérdező kommentje:
nem nem eszerint választok, már választottam:P és jó lesz igy:) és az utolsónak köszi felpontoztalak:D
2009. okt. 28. 21:30
10/14 anonim válasza:
Én skorpió vagyok,párom rák és ki merem jelenteni,hogy hosszas csalódások után mindketten megtaláltuk egymásban az igazit. 30F/26L Lehet nem a csillagjegy a mérvadó egy kapcsolatban,de a leírások alapján igaz amiket írnak. Sok más csillagjegyővel jártam már,párom is elmondása alapján,de öszerinte is bennem látta meg azt amit keresett régóta.Ezzel szintén én is igy vagyok.Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!