Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skorpió férfi - Ikrek nő, szerintetek? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
légyszíves kerüljétek a netről bemásolt cuccokat, tapasztalatokra vagyok kíváncsi, mert az én jellemem eltalálta a horoszkóp. Csak tapasztalatot, légyszíves és nem kell kioktatni hogy ez mekkora hülye kérdés, akkor nem kell idekattintani, punktum.2010. febr. 7. 23:49
1/18 anonim válasza:
Ahjj..
Mi a franc ez a horoszkop mánia?:O
Miért ne lehetnél Skorpioval/Ikrek-el?-.-
2/18 anonim válasza:
ikreknél nincs jobb, azaz ha 3 iker az mégjobb
3/18 A kérdező kommentje:
bazeg olvasd már el a kérdést te kretén; f.sz kivan az ilyen okostojásokkal!!!!!a kérdésre válaszolja bazeg vagy húzd már le magadat a vécén!!!
2010. febr. 7. 23:51
4/18 anonim válasza:
ha skorpió vagy akkor az jó, hisz bármelyik csillagjegyet megbökheted:D
5/18 anonim válasza:
De amugy neked is sok eszed van, a leírásba írod bele,hogy nem kell idekattintani, nem a kérdésbe...
Az asztrológia pedig parasztvakítás, punktum. : )
6/18 anonim válasza:
az a baj hogy te alakítottad a jellemed a horoszkópra és nem fordítva...
7/18 A kérdező kommentje:
á nemtok veletek most mit kezdeni:) megkérem, tőlem telhetően szépen, hogy tapasztalatot írjatok, de nem, a sok okostojás... másrészt: nem mindegy, miért érdekel?:) ha nem tudsz válaszolni, becslésem szerint közel háromszázezer kérdést találsz itt, ahol oszthatod. ha hiszek benne akkor mi van?! és ha nem hiszek benne csak kérdezem, akkor is mi van?! ez az oldal erről szól, ennyi erővel csinálj egy sablont arra nézve ha értelmetlen kérdést találsz és másolgasd be ha neked ettől jobb. szerintem ez szegénységi bizonyítvány annak aki nem válaszol rendesen,és még hülyének is nézem, de végül is ez a net, itt mindent lehet:)
2010. febr. 8. 00:07
8/18 A kérdező kommentje:
menjetek a pics.ba. amúgy. punktum:)
2010. febr. 8. 00:08
9/18 A kérdező kommentje:
már bocs:)
2010. febr. 8. 00:10
10/18 anonim válasza:
nekem volt szerencsétlenségem Ikrek nőhöz skorpió létemre, és azóta kerülöm őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!