Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Skorpió férfi - Ikrek nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skorpió férfi - Ikrek nő, szerintetek? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
légyszíves kerüljétek a netről bemásolt cuccokat, tapasztalatokra vagyok kíváncsi, mert az én jellemem eltalálta a horoszkóp. Csak tapasztalatot, légyszíves és nem kell kioktatni hogy ez mekkora hülye kérdés, akkor nem kell idekattintani, punktum.
2010. febr. 7. 23:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

én bnőm kos, én meg mérleg vagyok.

két ellentét, senki nem ajánlja, de jól megvagyunk.

best of

miért hiszed el a meséket. doktorált csillagászok nem tudnak ilyesmi összefüggésekről, miért hiszel ilyen tudománytalan, butaságoknak?

mi van az olyan csillagokkal, amit a Földről nem látni? Azok nem hatnak az életünkre, csak azok amelyekig ellátunk?

ne mások blődsége, hanem az érzéseid alapján dönts

2010. febr. 8. 00:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Oh lol egy olyan ember nem hinném ,hogy jogosult lenne bárkiről is szegénységi bizonyítványt kiállítani aki hisz az asztrológiában ezen felül a véleménye sem sokat ér egy intellektuel körben, szóval lényegtelen, hogy kit minek tartasz : )
2010. febr. 8. 00:28
 13/18 A kérdező kommentje:
nem állítottam hogy hiszek benne, sőt.nem veszem be. csak érdekeltek volna a tapasztalatok, csak úgy, végül is erről szól az oldal, gondoltam jó móka, de úgy látszik, tényleg az okoskodó b.lfaszok válaszolnak folyton, jól mondta a barátnőm hogy kár itt kérdezni:) kéne írni egy kérdést, hogy miért nem képesek az emberek a KÉRDÉSRE válaszolni, basszus még az oldal irányelveiben is meg van fogalmazva, de frankó hogy én vagyok a hüüüülye, ha kérdezek:) istenem, mennyire buták egyesek... nem mondtam hogy hiszek ebben, mondom, csak ha valakinek van ilyen története, meghallgatnám. de akkor inkább kérlek, legyél te hatszázezredik buzeráns aki leírja hogy milyen hülyeség a horoszkóp, végül is ezt kérdeztem, nem?:)
2010. febr. 8. 00:42
 14/18 anonim ***** válasza:

"gondoltam jó móka"

hát ha mókának szántad akkor ez a kérdés a Humor kategóriába illik

2010. febr. 8. 01:53
 15/18 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Tapasztalatot akarsz: A legjobb haverom skorpió, a volt barátnője ikrek. 5 hónapot voltak együtt, de a végén már gyűlölték egymást(legalábbis a csaj a haveromat), kb. csak az 1.hónapban volt felhőtlen a kapcsolatuk.

Jah, a csaj közben belém szeretett, részben ezért is lett vége köztük(én kos vagyok)!

23/F

2010. febr. 8. 10:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Én ikrek nő vagyok, és eddig a kapcsolataim kb fele skorpió jegyű fiúval/férfival volt (mint utólag rájöttem, közben nem gondolkoztam rajta). Az utolsó 4 pl. mind skorpió volt, és a férjem is az. Nem zökkenőmentes a kapcsolatunk (kié az?), de ez nem is baj. Most várjuk az első babánkat, szeretjük egymást.
2010. febr. 8. 13:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom ismerősi körben skorpió-ikrek kudarcok halmaza.
2010. febr. 8. 14:21
 18/18 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat, és ismét leszögezem: NEM ez alapján élem az életem, sőt! egy hete "foglalkozom" vele, ami annyit tesz, hogy olvastam egy oldalt plusz van egy volt barátnőm aki ezoterikus "beállítottságú", részben az ő sugallatára kérdeztem. kérdeztem csak, ennyi:)
2010. febr. 8. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!