Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skorpió férfi - Ikrek nő, szerintetek? Tapasztalat?
én bnőm kos, én meg mérleg vagyok.
két ellentét, senki nem ajánlja, de jól megvagyunk.
best of
miért hiszed el a meséket. doktorált csillagászok nem tudnak ilyesmi összefüggésekről, miért hiszel ilyen tudománytalan, butaságoknak?
mi van az olyan csillagokkal, amit a Földről nem látni? Azok nem hatnak az életünkre, csak azok amelyekig ellátunk?
ne mások blődsége, hanem az érzéseid alapján dönts
2010. febr. 8. 00:27
Oh lol egy olyan ember nem hinném ,hogy jogosult lenne bárkiről is szegénységi bizonyítványt kiállítani aki hisz az asztrológiában ezen felül a véleménye sem sokat ér egy intellektuel körben, szóval lényegtelen, hogy kit minek tartasz : )
2010. febr. 8. 00:28
13/18 A kérdező kommentje:
nem állítottam hogy hiszek benne, sőt.nem veszem be. csak érdekeltek volna a tapasztalatok, csak úgy, végül is erről szól az oldal, gondoltam jó móka, de úgy látszik, tényleg az okoskodó b.lfaszok válaszolnak folyton, jól mondta a barátnőm hogy kár itt kérdezni:) kéne írni egy kérdést, hogy miért nem képesek az emberek a KÉRDÉSRE válaszolni, basszus még az oldal irányelveiben is meg van fogalmazva, de frankó hogy én vagyok a hüüüülye, ha kérdezek:) istenem, mennyire buták egyesek... nem mondtam hogy hiszek ebben, mondom, csak ha valakinek van ilyen története, meghallgatnám. de akkor inkább kérlek, legyél te hatszázezredik buzeráns aki leírja hogy milyen hülyeség a horoszkóp, végül is ezt kérdeztem, nem?:)
"gondoltam jó móka"
hát ha mókának szántad akkor ez a kérdés a Humor kategóriába illik
2010. febr. 8. 01:53
Tapasztalatot akarsz: A legjobb haverom skorpió, a volt barátnője ikrek. 5 hónapot voltak együtt, de a végén már gyűlölték egymást(legalábbis a csaj a haveromat), kb. csak az 1.hónapban volt felhőtlen a kapcsolatuk.
Jah, a csaj közben belém szeretett, részben ezért is lett vége köztük(én kos vagyok)!
23/F
2010. febr. 8. 10:21
Én ikrek nő vagyok, és eddig a kapcsolataim kb fele skorpió jegyű fiúval/férfival volt (mint utólag rájöttem, közben nem gondolkoztam rajta). Az utolsó 4 pl. mind skorpió volt, és a férjem is az. Nem zökkenőmentes a kapcsolatunk (kié az?), de ez nem is baj. Most várjuk az első babánkat, szeretjük egymást.
2010. febr. 8. 13:59
Az én tapasztalatom ismerősi körben skorpió-ikrek kudarcok halmaza.
2010. febr. 8. 14:21
18/18 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat, és ismét leszögezem: NEM ez alapján élem az életem, sőt! egy hete "foglalkozom" vele, ami annyit tesz, hogy olvastam egy oldalt plusz van egy volt barátnőm aki ezoterikus "beállítottságú", részben az ő sugallatára kérdeztem. kérdeztem csak, ennyi:)
Kapcsolódó kérdések: