Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vörösbor tényleg hatásos a menstruáció megindításához? Mit tegyek, hogy megjöjjön?
Most ittam vörösbort, de forrófürdőt nem tudok venni, mert nincs kádunk.
Elmentem edzeni, és futottam, de akkor sem jött meg. Már majdnem 7 hete késik. Terhességi teszt már volt, az negatív lett (reggeli pisiből, ma reggel).
Mit tehetnék még?
Azt tudom, hogy volt egy 7 centis cisztám 2 hónappal ezelőtt, tehát most is lehetséges, hogy emiatt maradt el a menzeszem?
Nem érzek semmilyen nyomás érzést és nem fáj a petefészkem. Múltkor abban volt benne és szörnyű volt, mert felülni is alig bírtam annyira fájt.
Már 4-5 napja görcsölök, de megállás nélkül, erre sem tudok választ találni...
Valaki írjon valami megoldást!
hát igen.
7 hónap elég sok lett volna :O
nekem is itt javasolták. : teádba tegyél egy kanál fahéjat,a fahéj és a meleg oldja az izmokat és segithet,vagy éjjel h égve hagyod a lámpát,megzavarodik a tested és nyerhetsz egy napot.
nekem bevált :)
meg sok felülést csináltam, és zuhanyozz jó forró vízzel..
remélem neked is beválik! :)
Volt már hólyaghurutom, de azóta már nagyon vigyázok magamra! Sosincs kint a derekam, mindig hordtam télen harisnyát és melegen felöltöztem. Annyi lehet, talán a baj, hogy alattam borospince van és reggelente nagyon kihűl a szobám és, ha lelépek a hidegpadlóra talán az már elég is ehhez. Viszont a felfázást mindig megérzem, mert kellemetlen érzés van pisilés után és inger. Most ilyen nincs.
Nem műtötték meg a cisztám, mert visszahúzódott. Agykontroll :P az orvos nem tudott mit mondani, hogy elmúlt. Ő 100% biztos volt, hogy műteni kell.
Nem szedek hormontartalmú gyógyszereket, mert vigyázok a testem egészségére, eddig amennyire sikerült. Külső hatások miatt szoktam beteg lenni (megfázás, ciszta(ételek), nátha) ennél betegebb még nem voltam.
Elmentem futni és felüléseket csináltam, és volt amikor naponta többször nyomogattam a hasam, hátha ez is segít. Múltkor mondjuk nagyon sokat nyomogattam és elmúlt (lehet nem ettől).
Csütörtökre már van időpontom. Nem a legjobb az orvosom... nem beszél meg velem semmit és és nagyon bunkó. De nincs pénzem magándokira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!