SÜRGŐŐŐŐS! Milyen hatásos módszer van, a menstruáció előidézésére,1 nap alatt?
Figyelt kérdés
Nagyon összevissza van a ciklusom, van hogy hónapokig nincs, máskor akár két hétig is. Voltam vele nőgyógyásznál, de semmi különöset nem állapitott meg, aztmondta minden rendben van. Legutóbb 4 napja kellett volna megjönnie, de nemjött, és nagyon szeretném hogy még ma megjöjjön, mert jövőhéten nemlenne jó ha esetleg megjönne, mert fürdőbe megyek :S Van vm étel, ital vagy akármi amitől megjöhet? Segitseteek!!2010. máj. 10. 18:54
1/5 anonim válasza:
én még nem hallottam ilyesmiről.....de ha megjön használj tampont a fürdőben....
2/5 anonim válasza:
fürödj jó meleg vízben és esetleg nézz a netről pár hastáncos vidit és próbáld meg leutánozni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, egyébként szedek GYNEX cseppeket, az állitólag jó rá.
2010. máj. 10. 19:00
4/5 anonim válasza:
Én se hallotam arról, hogy lehetne siettetni. Esetleg késleltetni. Na olyat már hallotam Azt is csak gyógyszerrel (doki írhatja fel). A legjobb mégis csak a tambon. Ennyit tehetsz...
Azért mert nem jön "normálisan" pedig ne agódj! Lehet, hogy csak még nem állt be. Vagy pedig tól rendszertelen az életed. ez is nagyban befolyásolja.
5/5 anonim válasza:
Nem lehet, leírtuk mér ezerszer, miért nem olvastad el a hasonló kérdéseket, amiket feldobott a rendszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!