Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ezért nem vett virágot eddig nekem?
Múltkor elmeséltem a barátomnak, a padtársam arról beszélt, hogy ő rendszeresen kap virágot a párjától, legtöbbször csak úgy, hogy meglepje, jól esik neki stb... és a végén hozzá tettem a barátomnak, nem esett valami jól ez nekem, mert én a 8 hónap alatt egy szálat sem kaptam. A barátom annyit mondott, ő még sose vett anyukáján kívül senkinek, nem tudta hogy kell, meg hogy nagyon sajnálja szegény virágokat, mert így megölik őket, hogy levágják.
Nem fiatal már, 40-en is túl van.
31 évesen is lehetne több eszed.
Ha ezt beveszed, az a te bajod.
Amennyiben komolyan gondolja a pasi, úgy meg érdemes eltöprengeni, negyven felett miért van még mindig egyedül. Mondjuk okkal nem kellett senkinek?
Mást szoktál kapni tőle?
Egy kis csokit, vagy bármit amit szeretsz? Figyelmes? Érezteti, hogy gondol rád?
A virág csak egy dolog.
A. lehetőség:
Egyáltalán nem kapsz semmit. Virágot se.
Ebben az esetben tényleg az van, hogy nem érsz neki 200 ft-ot, hogy vegyen egy szál akármit, vagy egy tábla kocsit, vagy egy hül.ye kis plüssállatot.
B. lehetőség:
Kapsz csokit, ékszert, ruhát, meghív étterembe, hozza-viszi a hátsód kocsival, de virágot elvből nem vesz.
Ebben az esetben te vagy hisztis pitsa, aki nem tudja értékeli, amit kap.
Fogadjunk, hogy az előbbi áll fenn.
"Úgy eszi meg mellettem a csokit, hogy nem kínál meg"
Ehhez még egy sokadrangú haverom előtt sem lenne pofám, nemhogy az asszonypajtásom mellett...
Jeeezus meg csokit sem ad?
En nem szeretem a viragokat es ezt mar a kapcsolat elejen leszogeztem de par honapja talaltam egy viragfajtat (nem tudom mi a neve, az egesz ilyen pasztell szinekben van) , es azota minden heten vesz a ferjem. Szoval azt akartam csak mondani, hogyha elmondod neki h szeretnel viragot, akkor lehet h vesz.
Szerintem abszolút elképzelhető, hogy ezért nem vett virágot, de megmondhatod neki, hogy te a cserepesnek is örülnél, és nem kell nagynak lennie, és nem minden héten, (mert drágább azért, meg gondozni is kell), csak mondjuk néha.
De igazából az a baj, hogy nálatok nem ez az alapvető probléma, hanem a kommunikáció és a másikra való odafigyelés és megértés hiányzik egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!