Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolja?

Figyelt kérdés
Pár hete járok egy sráccal azonban mikor arra került a sor hogy megadja a számát, elutasító volt. Ugyanez a helyzet a "kapcsolatban" állapottal. Én megértem ha nem akarja világgá kürtölni, mert csak ránk tartozik, de eddig minden barátnőjével kapcsolatban volt facebookon is. Félek ezt a dolgot nem úgy gondolja mint én.
2016. febr. 9. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog lehetséges:

- Még korainak gondolja, hogy felvállalja ezt a kapcsolatot mások előtt is, nem tudja, mennyire vehet téged komolyan. Ez esetben ne aggódj, később biztos változni fog.

- Párhuzamosan több csajt is szédít, és nem akarja, hogy kiderüljön, kapcsolatban van. Mobilszám esetében dettó, fél attól, hogy esetleg akkor hívnád, mikor egy másik lánnyal van.

F

2016. febr. 9. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Te miért hiszed hogy együtt jártok??

Mi az hogy nem adja meg a számát?

Kezdjük ott hogy ez lenne az első hogy számot cseréltek.Itt nem a koraiságról van szó hanem hogy nem akar tőled semmit.

2016. febr. 9. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
#2: én mobilszámot volt, hogy csak hetekkel később adtam meg egy csajnak, mert neten úgyis dumáltunk, nem tartottam szükségesnek, meg aztán nem szeretem csak úgy akárkinek megadni egy kapcsolat elején, volt már rossz tapasztalatom ebből.
2016. febr. 9. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!