Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, hogyha egy foglalt nő próbálkozik nálam, akkor minden további nélkül belemegyek?

Figyelt kérdés

Sőt, hajlamos vagyok semmibe venni a párját, mintha kb. nem is létezne. Tudom, ez aljas dolog, de úgy gondolom nem az én problémám, ha a csaj hajlik afelé, hogy megcsalósdit játsszon, akkor ott alapból bajok vannak a kapcsolatban. Itt hozzátenném, magamtól sosem kezdenék ki ilyen nővel.

Eddig négyszer voltam szerető, és nem bántam meg.

2016. febr. 9. 13:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#9: többször is megcsaltak már, de ezt figyelembe véve sem tud meghatni a dolog, még annak ellenére sem, hogy én eddig minden barátnőmhöz hűséges voltam. Nem tartom magam rossz embernek azért, mert elhanyagolt nők nálam keresnek vigaszt. Házi nyúlra nem lövök (eszembe sem jutna), viszont akiket nem ismerek... Szerintem sem egyenes dolog így eljárni, hogy szakítás helyett a megcsalást választják, de ez már tényleg nem az én problémám.
2016. febr. 9. 14:18
 12/14 anonim ***** válasza:

8# as, azért, mert elég sokan álszentek, és fogalmuk sincs az erkölcsről. Ebben a szituációban nem te vagy az erkölcstelen. Hanem a csajok. Mivel a hapsijaikat meg nem ismered, szintén nincs erkölcsi felelősséged. Jogszabályt sem sértesz, impotens se vagy, szóval az égvilágon semmi akadály nincs előtted ebben az ügyben.

Ha arról lenne szó, hogy a barátod csaját kefélgeted, na akkor valóban gec. lennél.

2016. febr. 9. 14:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben,h nem kezdemęnyeztél, még talán megengedhető...de vigyázz,mert ezekből komoly problémáid lehetnek,ha a hapsi megtudja.Nem hiába keletkeztek az erkölcsi szabælyok,hogy ne keverje magát bajba az ember...
2016. febr. 9. 14:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is normális,ha tetszik nem hagynám ki.
2016. márc. 19. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!