Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-25 éves fiúk, férfiak, milyen az a kisugárzás, tulajdonság, aminek nem tudtok ellenállni?
Ezt leírásból nem lehet eldönteni. Kicsit ellentétesnek érzem a királynős vonulást az utolsó mondatban szereplő lazával.
20/F
Ezt nem lehet elmagyarázni,érezni kell.
De nagyvonalakban nekem azok a nők jönnek be akik tudnak nőiesek lenni grátiszban nem adják könnyen magukat.Akikért harcolni kell,akár fél évig is ostromolni.Tehát eléri,hogy epekedjek utána.Szépség,ápoltság,kedvesség,cserfesség,értelem.
De ismerek olyat is akit leírtál.A te fajtád is nagyon klassz,semmi baj sincs a "fiús"lányokkal.;)
Ha a királynősködés alatt arisztokratikus jellemet értesz akkor ez pozitív szerintem,viszont ha a "ki ha én nem"-et akkor vissza tetszést vált ki.Érd el hogy ne féljenek tőled.Esetleg egy kis gyengédséget is vihetnél a jellemedbe ha nincs meg.
Az meg,hogy nem vagy tipikusan csajos még egy plusz pont.Nem jó a festett hajú,műkörmös,magassarkús,rózsaszín szerkós felállás,kibhaszottnagy agyon festett szemekkel és feltöltött ajkakkal fúúj (ők csajok,nem nők).
Remélem tudtam segíteni
Fogadjunk, hogy 17 vagy. És akkor fogadjunk, hogy még nem kellene, hogy érdekeljenek a 25 éves férfiak..
Egyébként egy ilyen lány is lehet vonzó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!