Mitől lesz egy embernek csodás kisugárzása? Mi határozza meg a kisugárzásunk milyenségét?
Figyelt kérdés
Szerintem elég fontos a kisugrzás, hiszen egy remek kisugárzással rendelkező embert szinte azonnal megkedvelnek :) De mi adja ezt a "képességet"? Fejleszhető, és ha már tudom, hogy mitől lesz egy embernek jó kisugárzása, akkor neked is lehet jó kisugárzásom? Vagy ezzel születni kell?2015. dec. 26. 11:51
1/11 anonim válasza:
Az egészséges önbizalomtól, hogy elégedett önmagával és az életével, boldog, vannak célkitűzései, amiért harcol és értékesnek érzi magát, nem pedig egy névtelen arc a tömegben.
2/11 anonim válasza:
A lóvé meg a tudat, hogy sosem fogy el !!
3/11 anonim válasza:
A gondolkodás módja és az érzelmei határozzák meg hogy milyen lesz a kisugárzása
4/11 anonim válasza:
Lehet képmutatni, de ellenpéldát is kéne mutatni hozzá!
2 es vagyok!
Egyetlen pénzest mutasson nekem valaki is, akinek gond van az önbizalmával!
6/11 anonim válasza:
Amikor jó a lelked.Sokan eljátszák a kisugárzást a lelkük mélyén meg szenvednek!
7/11 anonim válasza:
boldogok, van önbizalmuk, intelligensek, szépek.
ezekre az emberekre mindenki felnéz.
8/11 anonim válasza:
A belső értéktől lesz a kisugárzásod erős. Minden más csak szófia beszéd.
Kisugárzással senki sem születik, de a belső erő, az értelem, a képességek az nagyon fontos - és hát sokat, sokat kell tanulni és csiszolódni. :)
9/11 anonim válasza:
Nincs igaza sok embernek.. A kisugárzás lehet egy álarc is.. Mosolyog folyamatosan, de belül szenved, sürög-forog, pattog, kedves, de belül szenved.. De azt mondják nagyszerű a kisugárzása..
10/11 anonim válasza:
Fiúra és lányra külön bontanám.
Lány: mivel a 'tetszéshez' lányoknál a belső lényegesen kevesebbet számít, mint a fiúknál, így a külső dolgok uralkodnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!