Miért nem hallottam már hónapok óta az ismerőseimtől azt, hogy csodás napjuk volt?
Figyelt kérdés
Napi szinten több ismerősömmel is beszélek, és esküszöm, mindig csak a panaszkodás megy. Miért van ez? Tleg ilyen szar az emberek élete, vagy csak én veszem körül magam negatív emberekkel?
Az enyém sem fenékig tejfel, nagyon nem, de próbálom mindennek a jó oldalát nézni. Pl tök jól beilleszkedtem az új munkahelymre, stb. De ezek..hihetetlen.
Ja és persze a nagy panaszáradat közepette kb mindenki elfelejti megkérdezni, hogy nekem milyen napom volt. Egy bazi nagy lelki szemetesnek érzem magam.
2014. dec. 17. 21:44
1/1 anonim válasza:
Ja, ilyen szar az emberek élete. Ez van. Nekem is ilyen a környezetem. Mindig is ilyen volt. Néha úgy érzem, hogy kihasználnak, de különösebben nem zavar. Én attól még nem török meg és csak azért is örülök minden apró dolognak és a pozitívumokat nézem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!