Miért nem hallottam már hónapok óta az ismerőseimtől azt, hogy csodás napjuk volt?
Figyelt kérdés
Napi szinten több ismerősömmel is beszélek, és esküszöm, mindig csak a panaszkodás megy. Miért van ez? Tleg ilyen szar az emberek élete, vagy csak én veszem körül magam negatív emberekkel?
Az enyém sem fenékig tejfel, nagyon nem, de próbálom mindennek a jó oldalát nézni. Pl tök jól beilleszkedtem az új munkahelymre, stb. De ezek..hihetetlen.
Ja és persze a nagy panaszáradat közepette kb mindenki elfelejti megkérdezni, hogy nekem milyen napom volt. Egy bazi nagy lelki szemetesnek érzem magam.
2014. dec. 17. 20:56
1/3 anonim válasza:
Igen, a magyar embernek xar az élete, az átlagnak, ne csodálkozz ezen, hogy mindenki csak panaszkodik, az én ismeretségemben is ez van, mert nagyon más dolog nem is történik velük sem csak a xar. Vagy munkanélküliség, vagy alig jönnek ki a pénzből, kilátástalan helyzet, párkapcsolati probléma, magány stb. stb. Ez van, ez kelet EU.
2/3 anonim válasza:
Jah és azért is válnak frusztáltá, mert nem tudnak igazán kikapcsolódni, nem tudnak elmenni sehová, mert az is sokba kerül, nem tudnak beülni haverokkal, barátokkal sehová, otthon a négyfalközt meg érezd jól magad. Ez is benne van, sokan nem engedhetik meg maguknak azt sem hogy kikapcsolódjanak, egy mozi, vagy egy színház, vagy állatkert, vagy bármi más. Pedig nagyon kéne.
3/3 anonim válasza:
Mert nem ismersz. Nekem mindig csodás napjaim vannak.
De mondjuk az engem se érdekelne, a tiéd milyen volt. (Az enyémek többnyire ezért olyan csodásak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!