Szedte valaki közületek a Procaint? Procain Ultimate 9 a weboldal szerinti neve. Csodás gyógyulásokat ígér. Van valakinek tapasztalata? Kérem írja meg!
Azaz felszívódni még talán fel is szívódik, csak a máj szépen le is bontja. Tehát a szisztémás keringésbe nem kerül be.
Tudtommal...
Huh, ezek a válaszok nagyon hozzáértőnek hangzanak.
De...
Én is rákerestem a googlban.
Mindenféléket írnak róla - főleg hogy érzéstelenítő.
Ez az oldal árulja:
Én ennek az oldalnak a fórumában írja, hogy
"procain-hidrokloridot tartalmaz" - ami az érzéstelenítő...
Szóval kár ezt a részt ragozni...én már elég hitetlenné váltam az elmúlt években a csodaszereket illetően.
Viszont nem lehetetlen, hogy valamit tényleg felfedezzenek.
2008-9 óta működik a weblap, azóta néhányan biztosan vásároltak tőlük és remélem idetéved valaki, aki megosztaná jó vagy rossz tapasztalatát.
Igen, érzéstelenítő. Ezzel tisztában vagyok én is. Na és szerinted miért nem tabiban adják az érzéstelenítőt, miért szurkálnak össze vele?
Mindegy, szerintem a többi csodacucchoz hasonlóan ez is átverés. De remélem tényleg jön erre vki, akitől tapasztalatot is hallasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!