Hogy tudnám előhívni a hiperaktív, dinamikus, lelkes énemet?
Vannak pillanatok ( órák, napszakaszok), amikor olyan szinten önmagamat tudom adni, hogy a körülöttem lévő emberek csak ámulnak (nem önfényezés!). Ilyenkor általában mindenre van egy frappáns/vicces válaszom, hiperaktív vagyok, közvetlen, és az emberek szeretnek.
Azt már sikerült kitapasztalnom, hogy ilyenkor valahogy elfelejtem, hogy kivel beszélek, és mindenkivel jól kijövök, tehát felszabadultan viselkedem.
Viszont nem tudom irányítani, hogy mikor legyek ilyen, és pl. idegen emberekkel egyáltalán nem vagyok közvetlen, nehezen nyerem el az ismeretlen emberek tetszését. Hogy adhatom ilyen esetekben (vagy akár a barátaim körében) magamat? Mivel érjem el, hogy mindig ilyen felszabadult legyek? Ilyenkor mindig remekül érzem magam, nem kell azon gondolkodnom, hogy mit válaszoljak, könnyedén csevegek, és ez jól esik, de nem tudom, hogy mivel érhetném el, hogy akár mindig ilyen legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!