Hogyan legyek motivált, lelkes?
Régebben, gimi végén még iszonyatos erőkkel mozgatott meg minden. Tényleg tanulni, dolgozni, élni akartam. Azóta végigrángattak egy csomó vackon, rájöttem, hogy a tanulás és a tudás nem feltétlenül egyenlő jó eredményekkel, a munka nem feltétlen jelent önnállóságot vagy pénzt.
Egyrészt örülök, hogy nem ringatom magam hamis illúziókba másrészt viszont ettől csak tessék-lássék módon veszek mindent.
Az életem teljesne más irányba halad mint szeretném, ha városban akarok élni, csak vidéken lehet, csak azokat a munkákat akapom meg, amiket végső kétségbeesésből kerestem de egyáltalán nem érzem bennük jól magam. Széllel szemben vizelés az egész.
A szabadidőmben alig csinálok valamit, mert görcsösen spórolok a jövőre-valószínűleg így sem lesz elég a pénz. A munka és a költözések miatt a barátaimtól eltávolodtam...
Hogyan lehetene ezt a tendenciát visszafordítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!