Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit szeretnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szeretnétek jobban egy nővérkét vagy egy kishúgot?

Figyelt kérdés
És indokoljátok is ha lehet! Köszi :)
2010. márc. 29. 22:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mivel még nincs elegendő információ a birtokomba, így még nem, de talán néhány nap múlva. :D
2010. márc. 30. 00:49
 12/19 anonim ***** válasza:
a "ka" és "ke" kicsinyítőképző te majomivadék, hogy lenne a nővér aki családon belül van nővérke, az max csak egy szexis ápolónő lehet, legalábbis a nővérkéből nekem az jön le. de ha már választani kell akkor inkább anyádat választanám, hátha tudnék csinálni neki egy értelmes gyereket, nem egy ilyen retardáltat mint te
2010. márc. 30. 01:05
 13/19 anonim ***** válasza:

Én "nővérkét" szeretnék. De ha anyámék csinálnak nekem egyet akkor megtapsolom őket...:D

Ez a kérdés, ereiben vérzik...

2010. márc. 30. 01:21
 14/19 A kérdező kommentje:
01:05 Csak fel ne idegesítsd magad túlzottan, nem venném a lelkemre... de a nővérke az ugyanolyan helyes megszólítási formula mint a húgocska. :D
2010. márc. 30. 01:36
 15/19 anonim ***** válasza:

nos nem akarok kiábrándító lenni, de sztem az én válaszommal sem leszel előrébb (de legább nem kötözködöm a kérdésen :D ), ugyanis ha már így lehet választani akkor egyikhez sem ragaszkodnék...

de ha mindenképp választani kéne akkor inkább kishúgot, egyrészt ragaszkodom a rangidős szerepkörhöz, másrészt megszoktam hogy sokan a bátyjuknak tekintenek... talán ezért is tudom átérezni milyen idegesítő egy hugi :D

20F

2010. márc. 30. 02:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Én hugyicát!
2010. márc. 30. 09:06
 17/19 anonim válasza:

Valószínű azért tette fel a kérdést,mert valami perverz dologra gondol. Kb. olyanra,hogy melyikükkel létesítenél szexuális kapcsolatot.

Szerintem egy hugicával könnyebb lenne.

Na mind1,ez a vélemény ne számítson,lány vagyok.

2010. ápr. 1. 12:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor is sza* helyen van a kérdésed... van erre megfeleő topik, akár a gyermekvállalás, akár a családi kapcsolatok, de még a kultúra és közösségbe is hamarabb elment volna mint a szex be...
2010. ápr. 1. 18:47
 19/19 anonim ***** válasza:
ja persze a másiknál is ugyanezt mondták te b*rom fuckyeah-n is fent van....-.-"
2010. jún. 21. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!