Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit szeretnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szeretnétek jobban egy nővérkét vagy egy kishúgot?

Figyelt kérdés
És indokoljátok is ha lehet! Köszi :)
2010. márc. 29. 22:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
én ha fiú lennék, akk hugicát kérnék, mert tudnék rá vigyázni, és megvédeném a rossz fiúktól:É
2010. márc. 29. 22:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem szex témában egyiket sem.
2010. márc. 29. 22:29
 3/19 anonim ***** válasza:

Mik ezek a hülye kérdések? :D

Nekem nővérem van és nem is kéne helyette kishúg, mert a haverok tapasztalataira alapozva idegesítőek és csak a gond van velük. :)

19F

2010. márc. 29. 22:30
 4/19 anonim ***** válasza:

Hát, mivel a kérdés igen lazán a szex témakörbe van, sajátos felfogásba válaszolok

Én igen csipáznám ,ha a csajom egy szűk nővéres ruciba várna egy éjjel,

de most őszintén, a hugomnak mi a fenéért öltözzön be????:D

2010. márc. 29. 22:35
 5/19 anonim ***** válasza:

inkább nővért

ha lenne egy hugom utálnám ha piszkálnának vele h de megsunáznám a hugod..... haveri körben ez alap dolog

még jó h egy öcsém van

21f

2010. márc. 29. 22:48
 6/19 A kérdező kommentje:

Mikor lányoknak tettem fel ugyanezt a kérdést báty/öcsivel, akkor ők rögtön válaszoltak is, a kérdést nézték, nem azt hogy miért itt van feltéve.

Igaz egy valaki ott is megkérdezte, de itt meg mindenki... Ezért normálisabbak a lányok, mert nem ilyen szőrszálhasogatóak, képesek a dolgokat magukat vizsgálni, nem azt hogy... ááá mindegy.

De egyébként direktbe itt van feltéve a kérdés, majd kiderül miért.

Remélem addig még érkeznek válaszok: Köszönöm :D

2010. márc. 29. 22:53
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát haver, te aztán nagyon unatkozhatsz... Jah, nem ide való a kérdés, és lány voltam, bocs, de muszáj volt reagálnom...
2010. márc. 29. 23:02
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy lány vagy, ha csak nem ua. aki amott kérdezted. Mert ha ua. vagy akkor elhiszem, hogy megnézted ezt a kérdést, de ha nem ua. akkor nem hiszem hogy belenéztél ebbe a kérdésbe mert ez csak fiúknak szólt, ha mégis belenéztél, akkor azt nyílván azért mert szeretnéd megtudni mit írnak a fiúk így viszonyítanál, hogy hogyan gondolkodik rólad bátyád v. öcséd, vagy hogyan vélakedne ha lenne, ha esetleg nincs, de ez most nem fog sikerülni, mivel itt nem nagyon akarnak válaszolni, ezért is nem érteném ebben az esetben, hogy miért fordulsz ellenem, ráadásul a lányoknak jól szokott esni, ha dícsérik őket, szal vagy nem vagy lány vagy ha az vagy, akkor hááát akkor az vagy, de ettől még akkor is a lányok a jobbak :D
2010. márc. 29. 23:33
 9/19 A kérdező kommentje:
Meg egy lány az esetek 99%-ban nem úgy kezd egy választ, hogy Hát haver...
2010. márc. 29. 23:34
 10/19 anonim ***** válasza:
Nah, akkor dobhatod lassan a 3. kérdést, hogy megtudjuk végre, hogy ez a kettő mire volt jó.
2010. márc. 30. 00:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!