Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen sok a lusta férfi?
Sok olyan kérdést látok, melyben elkényelmesedett, lusta férfiakról van szó. Nem akarnak házimunkát végezni, semmit. Elvárják a barátnőiktől, hogy kiszolgálják őket.
Miért van ez? Mitől lettek ilyenek a férfiak? Pontosabban ezek a férfiak?
Nagyon sajnállak, ha te a sikert pénzben és anyagi javakban méred. Én nem abban mérem a sikert. Számomra az a siker, ha örömet okozhatok a másiknak. Neked pedig az, ha eltaposhatsz másokat érdekből.
A nőknek nem ez kell. Legalábbis azoknak a nőknek, akikre én pályázom. Találtam is egy ilyet, aki nem a pénzemért, hanem a lelkemért szeret. Te sose fogod megtapasztalni, hogy milyen az, mikor a lelkedért szeretnek.
Nem tudom, hol olvastad, hogy eltaposok másokat, de legyen neked igazad. :D
Hogy mit tapasztaltam, azt hagy tudjam én, én se ítélek meg 2 sor után.
Te se tedd, mert a sikertelen emberek magyarázzák, hogy a pénz nem számít.
Haha :D Inkább mosogasson a párom, segítsen mindenben, keressen átlagosan és ne én legyek az eltartott rabszolga, minthogy összejöjjek egy ilyen alakkal :D
A pénz nem rossz dolog, de az elmebetegség és beteges uralkodási vágy a másikon automatikusan kizáró ok :)
Haha :D Inkább mosogasson a párom, segítsen mindenben, keressen átlagosan és ne én legyek az eltartott rabszolga, minthogy összejöjjek egy ilyen alakkal :D
A pénz nem rossz dolog, de az elmebetegség, a beteges uralkodási vágy a másikon és a lustaság automatikusan kizáró ok :)
Hát én az első komment miatt szólok csak hozzá. Nő vagyok. 3x annyit keresek, mint az élettársam. Két munkahelyem van és itthon dolgozom. Kapcsolatunk előtt vettem a házamat még a nagy árboom előtt. Nem anyuciék rakták alám. Vettem autot. Viszem a háztartást 95%-ban. Ő néha kipakol a mosogatógépből és felporszívóz, 1,5 havonta ruhát hajtogat. Én teljeskörűen takaritom a családi házat, mosok, főzök. Gyerekekkel foglalkozok. Nagylány második osztályos- Ha nem tanultam volna vele, éppehogy kettessel zárta volna az évet. Így viszont felhzoztam év végére 4-es 5-ösre. Hordom külön tornázni.
Rábíztam srácra a fűnyírást, szigeteket hagyott és majd megpusztult, amig lenyirt 2100nm-t egy professzionális önjáró, összkerekes fűnyíróval. Azóta én csinálom inkábbm ahogy előtte is. Megkértem, telepítsen 25m hosszan leylandi ciprust sövénynek. Neki kellett gödröket kiásni. 90%-osan előkészítettem a terepet, picit józan ész alapján igazítani kellett volna raja. Hát nem ment neki. Egy héttel később teljesen ujra kellett telepítenem.
Kivettem szabadságot a nappalos munkámban 3 napot, éjszaka dolgozni fogok. De nappal nekiállok majd festeni. Megkönnyebbült, h nem neki kell megcsinálni.
Ahogy irtam, éjjel is dolgozok. Aztán rákövetkező nappal. Követeli tőlem, h ő, amikor reggel fél 7-kor felkel, keljek fel vele kávézni. Majd kávézás után feküdjek vissza aludni. Nem tudom, ő fordított helyzetben mit szólna, ha lenne 3 órája aludni és követelőznék, h fél óra alvás után igyon már meg velem egy kávét, utána nyugodtan visszafekhet még 2 órát pihenni. Idióta.
Ő felkelés és lefekvés között nincs itthon. Legtöbbször hétfőtől vasárnapig. Hazaad annyit, amennyi az elbérlete lenne. Slussz. Cserébe kap szállást, ellátást, főzök rá, mosok rá.
Gyerekek szeretik, ragaszkodnak hozzá. Ezért maradhat. Maximum 10 évig, amig gyerekek megnőnek. Aztán ugy elküldöm, hogy csak porzik. Vagy előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!