Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen sok a lusta férfi?
Sok olyan kérdést látok, melyben elkényelmesedett, lusta férfiakról van szó. Nem akarnak házimunkát végezni, semmit. Elvárják a barátnőiktől, hogy kiszolgálják őket.
Miért van ez? Mitől lettek ilyenek a férfiak? Pontosabban ezek a férfiak?
Én csak az én példámat tudom írni, hogyha 3x annyit keresek, mint a párom, ebből ő is részesül, akkor azt gondolom, hogy neki többet kell tennie. Már ha nincs képessége, ahhoz, hogy jobb munkája legyen.
Na ő is úgy gondolkodott, ahogy te, félrement. Aztán az új pasinak csak arra kellett.
Most heti 10 ezeret kap tőlem, ezért azt csinálok vele, amit akarok. Takarítani továbbra se takarítok, nem lakom ott. Csajozok mellette, ő meg kuporgat, hogy neki és a gyerekének ne legyen gond a kaja, meg a fedél.
Hogy egyenlőek legyünk, ahhoz mindenből egyenlően kell kivenni a részt, nem csak a takarításból, hanem a pénzkeresésből is.
Igen,sok ilyen van.Mégis ilyenekkel vannak együtt a nők...
aki meg normális,figyelmes, házimunkában is segítene,akár meg is csinálná,azok a nőknek unalmasak.
Szóval akkor el kéne dönteni mit szeretnének a nők.
24/F
Ebben nevelkedtek.
Otthon semmit se kell csinálni, mert egy nő (anyuci) körbeugrálja.
Egy párkapcsolatban ugyanezt várják, csak még legyen sok szex is.
Én egyedül viszem a háztartást, mivel egyedül élek. Mosok, főzők, takarítok. Ha lenne párom, nyilván közösen vinnénk.
22F
A hozzád hasonló egoista felsőbbrendű érzetű emberektől kifordul a gyomrom. Ilyen mentalitású emberek vezetik a világot. Soros, Rothschild meg a többi eleme beteg állat.
Szerintem meg egyre több és több az önálló férfi aki abszolút nem lusta, ugyanis egyre több férfi marad hosszú időkre egyedülálló.
De megint csak azt mondom, hogy nem kötelező az ilyen férfival együtt maradni, nem kötelező eltűrni.
"A hozzád hasonló egoista felsőbbrendű érzetű emberektől kifordul a gyomrom. Ilyen mentalitású emberek vezetik a világot. Soros, Rothschild meg a többi eleme beteg állat."
Az nem baj, én legalább nem hitelből veszek lakást, meg autót. Sikeres vagyok, és a nőknek ettől esik le a bugyi, hiába adják magukat elő sokan. Mert van anyagi biztonság, és a nőknek ez kell. Mert hiába segít mosogatni, ha csak hitelből tud venni mindent, és szívás vele az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!