Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek nincs párkapcsolatuk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nincs párkapcsolatuk, azokat nem "zaklatják" olyan kérdésekkel, hogy miért nincs?

Figyelt kérdés

Fordásznál, rokonoknál, barátok/barátnők/haverok körében. Engem ez annyira zavar és még ki is hangsúlyozzàk, hogy mennyire fontos:(

Csináljam azt, hogy nem érdekel?

2016. febr. 7. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:

De mindig megkapom.Na és? Nem érdekel,ügyet sem kell vetni rá,mintha nem is mondanának semmit úgy kell tenni kész.

24/F

2016. febr. 7. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:

A válasz egyszerű minek kapcsolat? Korlátozott körülmények között élnél, le lennél korlátozva. Meg lenne szabva mit csinálhatsz. Most ennek mi értelme van? + arról ne is beszéljünk, hogy a nőre költeni kell. ( már itt kizárva a buli akkor ) 1 nőre sem költök ezentúl!

Teljesen felesleges egy párkapcsolat, mert úgy is kihűl, aztán lecsó.

2016. febr. 7. 23:13
 3/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem igazán. Ha mégis megkérdezik, akkor reagálok valamit aztán kész. Nem csinálok ügyet ilyen apróságokból.
2016. febr. 7. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem szokták. Mivel tudják, hogy (ahogy magammal szemben is), elég komoly "elvárásaim" vannak a nőkkel kapcsolatosan is (nem anyagi téren), és képben vannak, hogy nincs mostanság alkalmam sem ismerkedni.
2016. febr. 7. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, inkább lesajnálják, ha nő.
2016. febr. 7. 23:58
 6/7 anonim ***** válasza:
De. És annyira idegesítő. És amikor megtudják, hogy még nem is volt kapcsolatom, akkor meg "miééééért?" Nem tudom! És tök frusztráló alapból a helyzet, mert én szeretném ha lenne, erre még más is ezzel jön, hogy miért nem?... foglalkozzanak a saját dolgukkal.
2016. febr. 8. 16:43
 7/7 anonim válasza:
Egy ideig engem is ostoroztak eztel anno,egyszeruen egy ideig kiboritott a dolog,majd egy ponton tul elkezdtem "fekete"humorral kezelni a dolgot,s lam rogzon elment mindenki kedve a kerdezoskodestol... :D pl persze igen fontos a tars megyek is mindjart es lovok egyett aztan kotellel bevonszolom az odumba es lekotozom nehogyma elszaladjon... :D azota valtozott a helyzet lett parom most meg folyton errol kerdezgetnek,hidd el sosincs vege,mindig mindenki irtoooo kivancsi! :D
2016. febr. 9. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!