Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek már több párkapcsolatuk volt miért hiszik azt, hogy annyira okosak és tudnak mindent?
Nekem is sok partnerem volt idáig, és igenis tapasztaltnak tartom magam, bár én megéltem olyasmiket is, amiket másoknak az életben nem kívánnék.
Viszont... okoskodni nem okoskodom. Tanácsot, tippet szívesen adok, ha KÉRIK. Magamtól nem avatkozom bele egy kapcsolatba se.
Az ilyen csak hiszi, hogy mindent tud. Tudhat pár dolgot, de sokmindent még nem. Minden más témában is vannak ilyen megmondóemberek.
Mondjuk jó dolog néha a tapasztaltabbra figyelni, de inkább csak arra, aki nem tolakszik a véleményével.
Gondolom a csajozáson kívül más egyebet nem tud felmutatni, így csak ezzel tud vagánykodni. Üres az élete :) Normális ember nem az alapján itél meg másokat, hogy hány pasi járt már bennük, vagy hány nőt döngettek már meg.
Amúgy sem értem miért nem a saját házuk táján söprögetnek, gondolom lenne mit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!