Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek már több párkapcsolatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek már több párkapcsolatuk volt miért hiszik azt, hogy annyira okosak és tudnak mindent?

Figyelt kérdés
Bírom az ilyen tapasztalt megmondó embereket, azt hiszik tudnak mindent a másik nemről és mondogatják, hogy ők mennyit tanultak belőle és felvesznek ilyen lenéző flegmatikus stílust, olyan embereknek okoskodnak, akiknek vagy kevés partnerük volt vagy nem volt egyáltalán. Előre mondom nem minden emberre értem ezt akinek nem inge ne vegye magára. Én csak szeretném megtudni, hogy mi ez a nagyképűség náluk és miért hiszik magukat olyan okosnak? Ismerek egy embert aki 6 éve együtt van élete első barátnőjével és nem voltak bakijai. Most komolyan ennyire sekélyesek, hogy minél több partnere volt annál jobb partner lesz? Ezt ugye nem gondolják komolyan?
2015. dec. 27. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is sok partnerem volt idáig, és igenis tapasztaltnak tartom magam, bár én megéltem olyasmiket is, amiket másoknak az életben nem kívánnék.

Viszont... okoskodni nem okoskodom. Tanácsot, tippet szívesen adok, ha KÉRIK. Magamtól nem avatkozom bele egy kapcsolatba se.

2015. dec. 27. 12:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj, ha tapasztaltnak tartod magad. Én csak azt a lenézést utálom mikor valakinek nem volt párkapcsolata akkor egyből kioktatják és azt hiszik, hogy baj lesz vele, úgy hogy nem is ismerik az illetőt!
2015. dec. 27. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Eszembe juttattad azt az időszakomat, amikor még kis kezdő voltam ezen a téren, és épp csak kóstolgattam a társkeresést. Tudod, mi volt a furcsa? Mindenkinek tudtam jó tippeket adni, és egy ismerősömnek azóta a felesége, akinek akkor adtam pár tanácsot, hogyan próbáljon közeledni a lányhoz, aki már régóta tetszett neki, csak bátortalan volt. Viszont kioktatni nem oktattam ki senkit, de valahogy nagyon jó ráérzéseim voltak mindig a témában. Tudod, mint az orvos, aki mindenkit meggyógyít, de magát nem tudja megmenteni.
2015. dec. 27. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen csak hiszi, hogy mindent tud. Tudhat pár dolgot, de sokmindent még nem. Minden más témában is vannak ilyen megmondóemberek.

Mondjuk jó dolog néha a tapasztaltabbra figyelni, de inkább csak arra, aki nem tolakszik a véleményével.

2015. dec. 27. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem Rolandnak hívnak véletlenül? Van egy pont ilyen munkatársam: ugyanez a stílus, ugyanez a felháborodottság mindenen.
2015. dec. 27. 14:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Roland!
2015. dec. 27. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Gondolom a csajozáson kívül más egyebet nem tud felmutatni, így csak ezzel tud vagánykodni. Üres az élete :) Normális ember nem az alapján itél meg másokat, hogy hány pasi járt már bennük, vagy hány nőt döngettek már meg.

Amúgy sem értem miért nem a saját házuk táján söprögetnek, gondolom lenne mit :)

2015. dec. 27. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!