Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek történik velem olyan, ha megtetszik egy fiú komolyabban, nemsokra rá barátnője lesz? De addig nem volt.
Én is pont így vagyok! A plusz poén, hogy ha rákattanok egy jóképű szingli sztárra, magyarul elkezdek rajongani érte, még a 8! éve szingli hapsi is pár hónapon belül megházasodik. Erre varrjatok gombot! Esküszöm mától fogadásokat fogok tenni rájuk. Nem mintha reménykedhettem volna, de basszus, csak most 4 éven belül 3 tuti, hogy így történt, értük tényleg odavoltam, de szinte biztos, hogy volt még 2-3 eset ezen kívül.
Nem igazán tudom miért van, biztosan van valamiféle sajátos kisugárzásuk, vagy peches vagyok, nekik meg lehetnék akár a kabalájuk... Az tuti, hogy kipróbálom legközelebb, hogy direkt utálni fogok egy szingli hapsit. Sőt, már van is egy, aki helyes, de bizonyos okokból (hasonlít vkire) a hideg ráz tőle. Azt nem tudom párkapcsolati ügyben hogy áll, csak azt, hogy nőtlen, szóval kíváncsi leszek rá megnősül-e őszig.
Milyen? Az olyan,hogy lesz valakid és nem fogsz gyk-n szomorkodni.
De ha ez szr...te tudod.
Amúgy érdekes, írtak itt többen is jogos és igaz választ, de mellette ez van írva:
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Akarsz valamit a pasitól? tegyél érte, ne várd hogy ő nyalja ki a tudod micsodádat!
Valóban kiharcoltátok az egyenlőséget, úgyhogy élj is a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!