Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek történik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek történik velem olyan, ha megtetszik egy fiú komolyabban, nemsokra rá barátnője lesz? De addig nem volt.

Figyelt kérdés

2016. febr. 7. 22:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem jelzel felé, honnan kéne tudnia, hogy akarsz tőle valamit? Persze, hogy felszedi az első nőt aki rámosolyog és észreveszi.
2016. febr. 7. 23:52
 12/20 anonim ***** válasza:
37%

Én is pont így vagyok! A plusz poén, hogy ha rákattanok egy jóképű szingli sztárra, magyarul elkezdek rajongani érte, még a 8! éve szingli hapsi is pár hónapon belül megházasodik. Erre varrjatok gombot! Esküszöm mától fogadásokat fogok tenni rájuk. Nem mintha reménykedhettem volna, de basszus, csak most 4 éven belül 3 tuti, hogy így történt, értük tényleg odavoltam, de szinte biztos, hogy volt még 2-3 eset ezen kívül.

Nem igazán tudom miért van, biztosan van valamiféle sajátos kisugárzásuk, vagy peches vagyok, nekik meg lehetnék akár a kabalájuk... Az tuti, hogy kipróbálom legközelebb, hogy direkt utálni fogok egy szingli hapsit. Sőt, már van is egy, aki helyes, de bizonyos okokból (hasonlít vkire) a hideg ráz tőle. Azt nem tudom párkapcsolati ügyben hogy áll, csak azt, hogy nőtlen, szóval kíváncsi leszek rá megnősül-e őszig.

2016. febr. 8. 00:49
 13/20 A kérdező kommentje:
Kedves 12.válaszadó! Nagyon örülök neked, látom, hogy nem egyedül vagyok ezzel a helyzettel! :)
2016. febr. 8. 00:52
 14/20 opened paradise ***** válasza:
0%

Milyen? Az olyan,hogy lesz valakid és nem fogsz gyk-n szomorkodni.

De ha ez szr...te tudod.

2016. febr. 8. 00:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Ja, és nem csak a hideg ráz tőle, hanem azon két csillagjegy közé tartozik, amelybe tartozókkal 98%-ban nem jövök ki, akár hülyén hangzik, akár nem. De tuti vagyok olyan peches, hogy az univerzum egy Szűz után tarkón dobjon egy Skorpióval... Csak a poén kedvéért. Mert a boldogan éltek míg meg nem, rám egyszerűen nem vonatkozik. Rám az "És éveken át anyáztak, amíg nem.." érvényes. De aki ugye nem szerencsés a szerelemben... ki tudja, talán ebből gazdagszok meg.
2016. febr. 8. 00:59
 16/20 anonim ***** válasza:
javítok: anyáztak, amíg ki nem..
2016. febr. 8. 01:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Amúgy érdekes, írtak itt többen is jogos és igaz választ, de mellette ez van írva:

"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."

Akarsz valamit a pasitól? tegyél érte, ne várd hogy ő nyalja ki a tudod micsodádat!

Valóban kiharcoltátok az egyenlőséget, úgyhogy élj is a lehetőséggel.

2016. febr. 8. 17:45
 18/20 anonim ***** válasza:
miért, "kedves" ésszel meg nem töltött kérdező mit vártál? hogy majd téged fogunk sajnálni? arra várhatsz az idők végezetéig.
2016. febr. 8. 17:46
 19/20 A kérdező kommentje:
"Kedves" 12.válaszadó! Nagyon elvagy tévedve! ha nem tudsz normális válaszokat adni, ami esetleg haznos is lehet, akkor inkább hallgass, talán okosabb maradnál!
2016. febr. 8. 21:34
 20/20 anonim ***** válasza:
12. válaszoló? nem tudok normális választ adni? tudok normális választ adni, adtam is, és mások is adtak, még le lettek pontozva. Egyedül te vagy itt az a személy aki nem ismeri be hogy nem csak a férfinak kell küzdenie egy párkapcsolat összehozásáért!
2016. febr. 8. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!