Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,20 év felett már komolyabban figyeltek egy férfi belső tulajdonságaira?
Arra gondolok itt, hogy legyen családcentrikus, hűséges legyen, megtudjatok bízni benne, őszinte legyen. Vagy inkább a külsőt nézitek meg? Tudom hogy egy szinten a külső is számít (kell a testi vonzalom). Csak van olyan nő aki egy idő után már annyit változik, hogy ne igyon a párja és a fentebb felsoroltak.
Én pl nem iszom, dohányzom. Később nagyon szeretnék családot is. (gyereket). Belsőleg nem vagyok egy nyomulós, inkább zárkózott, de ha kell tudok beszélni.
Valószínűleg változtatnom kell, ha barátnőt akarok, itt a zárkózottságomra célzok.
Igen, sőt ha ezek nincsenek meg egy férfiban, (családcentrikus, hűséges, őszinte, stb.) akkor számomra érdektelen. Viszont a külső sem elhanyagolható tényező, mint ahogy mondtad, a testi vonzalomhoz elengedhetetlen.
És sok nőnél előny, pl nálam is hogy ha nem iszik, nem dohányzik az illető, mivel én sem teszem.
A külső is számít meg a belső is, meg a szokások is. Pl. nálam egy dohányzó kapásból kihullik, a szervezetem nem tolerálja. Számít, hogy hasonló ritmusban éljünk, én szívesen eljárok tömegrendezvényekre, és akár egy hátizsákkal nekivágok 1-2 napra külföldnek is, erre nem mindenki vevő. Számít, hogy legyen munkája, és ha arra kerül a sor, tudjunk hosszú távra tervezni, ne nélkülözzünk, nem fogok eltartani egy ingyenélőt (nem is tudnám megtenni), én is dolgozom.
Számít, hogy egyenrangú félnek tekintsen, nem vagyok oda az alá-fölé rendelt kapcsolatokért.
A külső ízlés dolga, ez mindenkinek más, nagyban függ attól, milyen emberek között mozogsz, befolyásol a család is, aki jóban van a szüleivel, ösztönösen is hasonlót választ, aki nincs, és tudatosult benne, az kerülni fogja azokat, akik a szülei - számára - negatívnak tapasztalt tulajdonságait hordozzák.
Én már tinikoromban is fontosnak tartottam a belsőt. Volt srác, aki külsőre bejött volna, de annyira tajtparaszt volt, hogy nem jöttem volna vele össze. Azt mondanám, hogy ahogy idősödtem, úgy lett jobb az emberismeretem. Tinikoromban nem volt barátom, de a külsőségek lehet, jobban elvarázsoltak volna - és nem feltétlen a külsőre gondolok, hanem mondjuk arra, hogy jaj, különc, különleges, az biztos jó, ha zenész, akkor biztos tehetséges és művészi, ha idősebb, akkor biztos érett, ha egyetemista, akkor biztos okos.
Aztán olyan 21-22 éves koromra kezdtem eljutni oda, hogy ahhoz meg kell ismerni a másikat, hogy megtudjam, hogy igazából milyen, és nem egy-két elkapott dologból ítélni. Így meg nyilván előtérbe kerültek olyan tulajdonságok, amelyek nem tűntek fel tiniként, hogy milyen fontosak egy kapcsolatban. Az apró figyelmességek, a kedves, csendes szeretet, a megbízhatóság minden értelemben, a kompromisszumkészség stb.
Amúgy én speciel nem gondolom, hogy túl nagy elvárásaim lennnének, de az tény és való, hogy csak azért nem szeretek bele vkibe, mert kedves meg rendes, ha nincs meg a szikra. Szerencsére a vőlegényem minden téren megfelel nekem, és lehet, hogy tiniként nem lelkesedtem volna be tőle annyira, mint most... de hiszem azt, hogy előbb-utóbb kialakult volna olyan szimpátia, csak nem olyan gyorsan, mint most... mert akkor kifejezetten különleges pasiról álmodtam, ő meg a szó legpozitívabb értelmében vett átlagember, helyenként különlegesebb gondolatokkal és életszemlélettel.
Még 20 alatt is ezek számomra a legfontosabbak. Nyilván kell a testi vonzalom is, de volt már rá példa, hogy a korábban egyáltalán nem vonzó ember "megszépült" számomra, miután jobban megismertem.
19/l
Dehogy figyelnek , majd csak 30 felett mikor nem úgy alakulnak a dolgaik és a pasik kihasználták őket.
Na akkor szóbajöhet egy normális unalmas pasi, mivel 30 után már rohamosan látszik a nőkön az öregedés. Egy pasi pedig még csak most kezd el igazán jól kinézni harmincasan. Na ilyenkor lehet inkább esélyed hosszú kapcsolatra.
" tiniként nem lelkesedtem volna be tőle annyira, mint most... de hiszem azt, hogy előbb-utóbb kialakult volna olyan szimpátia, csak nem olyan gyorsan, mint most.."
Na tessek itt egy "erett" huszoneves. Pasija van, nem szerelmes bele, de azert eljegyezteti magat vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!