Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,20 év felett már komolyabban figyeltek egy férfi belső tulajdonságaira?
Arra gondolok itt, hogy legyen családcentrikus, hűséges legyen, megtudjatok bízni benne, őszinte legyen. Vagy inkább a külsőt nézitek meg? Tudom hogy egy szinten a külső is számít (kell a testi vonzalom). Csak van olyan nő aki egy idő után már annyit változik, hogy ne igyon a párja és a fentebb felsoroltak.
Én pl nem iszom, dohányzom. Később nagyon szeretnék családot is. (gyereket). Belsőleg nem vagyok egy nyomulós, inkább zárkózott, de ha kell tudok beszélni.
Valószínűleg változtatnom kell, ha barátnőt akarok, itt a zárkózottságomra célzok.
Nekem már 16 éves koromtól többet nyomott a latba mindig is,hogy milyen a humora,bejön-e a hangja,stb,mint az,hogy mennyire mediterrános.Háromból egy volt az,akiről ez nagyjából elmondható.
22/N
"Szerintem butaság azt gondolni, hogy csak 30 körül kezdenek el a belső értékekre felfigyelni a nők."
Nem butaság csak általánosítás, de ezek az általánosítások személyes tapasztalatokon alapulnak, és a fiatal nők túlnyomó többségére igazak.
Lehet, hogy rád pont nem, de egy fecske nem csinál nyarat, az átlag fiatal nőnek csak egy dolog számít, lehessen a férfival villogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!