Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a nők az "okos" pasikat?
Elárulom: mert elveszítik ilyenkor a kontrollt, és azt nem bírják. Én is okos férfi vagyok, általában nem szimpatikus nekik, ha racionálisan érvelsz, és rámutatsz a butaságukra.
Amúgy meg te is jó nagy görény vagy, ha összejössz házas nővel. Remélem visszakapod egyszer ezt valakitől! Gerincet vegyél legközelebb!
1. Van az a fajta nőtípus, aki vezető szerepben van, még párkapcsolatban is. Ezért ők inkább olyan "gyenge férfit" fognak maguknak választani, akit irányíthatnak, tehát a gyenge férfiból papucs lesz.
2. Van az a fajta nőtípus, aki egyenlőségre törekszik a párkapcsolatban. Ezt nem részletezném, mert szerintem egyértelmű.
3. Van, olyan férfitípus, aki a diktátor szerepét játsza a párkapcsolatban, és olyan nőtípust választ, aki felett korlátlanul lehet uralkodni, tehát a gyenge nőből papucs lesz.
4. Van az a fajta férfitípus, aki egyenlőségre törekszik.
Mindenki egy bizonyos embertípust vonz (ha másmilyen típussal találkozik, azzal nem tud mit kezdeni hosszú távon).
Szóval akkor gondolkozz el azon, hogy te miért kellesz olyan nőknek, akik nem az okos pasikat szeretik... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!