Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen feledékeny? Az okos pasikat szeretik a lányok, akiknek olyan az agya mint a szivacs?
Dehogy emlékszem..
Hogy gondolod ezt???
Arra emlékszel, amivel dolgozol,másra nem.
Bőven elég tudnod azt az 5-6 mondatot szerintem. És a fene sem fogja mondani, hogy légyszíves meséld el.
Ha ezzel foglalkoznál tudnád, hidd el nekem.
szerintem nem ciki, elég annyi, amennyit használsz
és mit gondolsz miért használják a tanárokra, főleg az egyetemeken, a szakbarbár kifejezést?
ahhoz a szűk területhez ért nagyon amit kutat, a többit meg felületesen...meg nyilván, ha igényes készül az órára, ha te készülsz, te is tudod
A tanárnak pont ez a dolga, hogy ismételjen. Ha Téged is fizetnének azért, hogy vedd át újra, add elő, Te is úgy fújnád kívülről, ahogy azt elvárod most magadtól.
(a 4-es válaszoló vagyok)
Ne viccelj már. Egy ZH után fél órával se tudom, hogy miről volt szó, nemhogy évek távlatában megjegyezni. Elárulok egy titkot, ami alapján kiderül, hogy nem csak mindenki így van ezzel, de problémát sem okoz.
Amikor az oktatásban vagy, és elsajátítod a tananyagot, akkor azt a számonkérés kedvéért, és annak szabályait figyelembe véve teszed. Tehát nem elég az, hogy jártas vagy egy témában, de tudnod kell mindent, és segédeszköz nélkül is reprodukálni.
A való életben erre a legritkább esetben van szükség (pl. orvosok). Az esetek többségében lehetőség, sőt szükség van szakirodalom használatára. Az oktatásban töltött idő arra való, hogy tudj benne tájékozódni, és megértsd. Egy kőművesnek hiába nyomnád az orra alá a biológia könyvet, hogy az ábra alapján vázolja a citromsavciklus folyamatát. Jártasság hiányában nem tudna vele mit kezdeni. Ezzel szemben te az ábrát látva 30 év múlva is tudni fogod, hogy mi az, és mire jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!