Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tenyleg nem szeretik az okos noket?
Figyelt kérdés
Ugy tudom, hogy a pasik nem igazan szeretik az okos noket, meg akkor sem, ha csak nagyon sokat tanultak es rengeteg ismeret van a fejukben. Ha pl egy no atomfizikaban, biokemiaban vagy hasonlo nagynevu szakmaban dolgozik, azokat tenyleg elkerulik a ferfiak? Ha igy van, miert van igy? Felnek toluk?2010. dec. 8. 23:46
1/22 anonim válasza:
Nem hiszem, nekem legalábbis semmi bajom velük.
Én inkább az okosKODÓ nőket nem szeretem, de az ilyeneket férfiban sem.
Szóval én szeretem, ha egy nővel értelmesen el lehet beszélgetni. :-)
Pedro
2/22 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de amikor elkezdte nekem magyarázni egyik haverom, hogy "én azért túl okos lánnyal nem jönnék össze", akkor azért eléggé leesett az állam(persze ezt ő nem látta, mert csak gondolatban), és nem tudom, miért gondolkoznak így mások :-O
4/22 anonim válasza:
én a buta nőket nem szeretem.
az okosakat akkor nem hogyha azt érzem hogy szerinte én hülyébb vagyok sokkal.
pedig nem felvágásból mondom elég tájékozott vagyok és elég jó a logikám is
5/22 anonim válasza:
Így van ! Kerülik, mert félnek, hogy kicsinálják Őket, sajnos nem alaptalanul. hanem a full agyatlan nőkre nagyon buknak.
6/22 anonim válasza:
Én is a buta nőket nem szeretem.
7/22 anonim válasza:
Ez így nem helytálló, mert a buta nőket meg nem győzik kifigurázni. Azt nem szeretik sokan, ha a nő okosABB, mint ők. De vannak olyan férfiak, akik egyenrangú társat keresnek, és nem valakit, aki "felnéz" rájuk.
8/22 anonim válasza:
Csak a BUTA férfiak nem szeretik a NÁLUK OKOSABB nőket.
9/22 anonim válasza:
Én szeretem az okos nőket. :) Nem vagyok egy észkombájn és örülök, ha valaki emlékeztet valamire amit kiverek a fejemből vagy fogalmam sincs valamihez. És én ezért nagyon hálás tudok lenni. :P
10/22 anonim válasza:
Szerintem inkább csak sokan félnek tőlük.
Ha okos, de nem szép, akkor az a baj.
Akkor már sokaknak inkább szép de nem okos kell.
Ha okos és szép, akkor legtöbben meg sem mernek próbálkozni :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!