Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik tenyleg nem szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik tenyleg nem szeretik az okos noket?

Figyelt kérdés
Ugy tudom, hogy a pasik nem igazan szeretik az okos noket, meg akkor sem, ha csak nagyon sokat tanultak es rengeteg ismeret van a fejukben. Ha pl egy no atomfizikaban, biokemiaban vagy hasonlo nagynevu szakmaban dolgozik, azokat tenyleg elkerulik a ferfiak? Ha igy van, miert van igy? Felnek toluk?
2010. dec. 8. 23:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, én elvárom, hogy a nő is intelligens legyen.
2010. dec. 9. 01:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"A pasik tenyleg nem szeretik az okos noket?"

Ez így kategorikusan nem igaz.

"Ugy tudom, hogy a pasik nem igazan szeretik az okos noket, meg akkor sem, ha csak nagyon sokat tanultak es rengeteg ismeret van a fejukben."

Nem erről van szó. A férfiak ceteris paribus jobban kedvelik az okos, mint a buta nőket. A probléma az, hogy mondjuk egy biokémikus nő nagy eséllyel karrierista, vagy nem jó nő (nem elég nőies) vagy túl sokat keres és ezért magas fenntartási költségű és nehéz természetű. Ezek a tulajdonságok taszítják a férfiakat. Természetesen attól, hogy egy nő magasan képzett vagy sikeres, nem feltétlenül lesz rossz nő, csak jó esélye van rá.

Egyébként vedd észre, hogy "okos nőkről" írsz, aztán meg "nagynevű szakmákban dolgozó nőkről". A kettő nem ugyanaz. Az utóbbival van több gond.

2010. dec. 9. 07:29
 13/22 anonim ***** válasza:
58%

01:04 Ez nagyon igaz. Nem-okos nővel nem is tudnék mit kezdeni, unnám de nagyon. Eleve nem működhet jól párkapcsolat nagyon eltérő emberek között, eltérés az intelligenciaszint is. Nem szeretek mindent elmagyarázni, amit mondok, márpedig néha mondok bonyolultabb dolgokat.

Ahogy többen leírták, a pasik az okoskodó, az eszükkel kérkedő, másokat lenéző nőket nem szeretik. Az ilyet pasiban sem szeretjük, de azzal ugye nem kell összefeküdni, legfeljebb idegesítő munkatárs lesz.

Ha meg atomfizikus a csaj, akkor az lehet a baj, hogy egyrészt karrierista, a szó kevésbé közgazdász értelmében, értsd: a munkájának él, mert bizony nőként több munka ott érvényesülni, és van valami baj a fejével amitől nem "normális" nő, hanem kicsit különc. No meg ahol ő dolgozik ott kevés a nő, tehát a férfitársai nem annyira jók csajozásban, lásd programozó csajok, körül vannak véve kockákkal, akik persze nem mind lúzerek, de magasabb az arány.

2010. dec. 9. 08:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Először definiáljuk,hogy kit tekinthetünk az okos NŐNEK!?
2010. dec. 9. 09:16
 15/22 anonim ***** válasza:
58%

Én valahol azt hallottam, hogy szép ha egy nő okos, de okosabb, ha szép.

A nők általában műveltebbek, érzékenyebbek, nagyobb a lexikális tudásuk. Ez fontos. Nyilván így tudják elviselni a férfiakat.

2010. dec. 9. 09:27
 16/22 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, én pl szeretem. Pontosabban nem kell h okos legyen, csak ne legyen buta :)
2010. dec. 9. 09:49
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

Egy okos nő kisebb eséllyel fog cselédként egyedül, párja részvétele nélkül házimunkát végezni,és kisebb eséllyel tűri el összességében a hímsoviniszta dolgokat.

Ráadásul nem lehet pénzen megvenni, más értékeket kell felmutatni.

És ha az intellektuális képességei miatt jó állása is van, (bár ez ritkán függ össze) - anyagi függés sem alakul ki, és ha a pasi nem bánik vele jól, nem kényszerül rá, hogy mégis maradjon.

Szóval egy középszerű, gyáva férfinak minden oka megvan arra, hogy berezeljen az okos nőktől, és inkább keressen egy butábbat, akit ki lehet használni.

Valaki kérte az okos nő definiálását, ehhez annyit tennék hozzá, hogy divatos abban az értelemben is használni, hogy "önalárendelő" - pl. "az okos nő szemet huny a megcsalás felett, mert tudja, hogy az nem fenyegeti a családot" Nyilván mi nem erre gondolunk.

2010. dec. 9. 11:04
 18/22 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat, erdekes volt olvasni :)

En konkretan mindket fele okos nore gondoltam, akinek sok van a fejeben, csavaros, jo logikaval rendelkezik, es a tanult, jo szakmaban levo nokre is kulon-kulon. Ki hogy ertelmezi...

Velemenyem szerint a jo szakma, ill a bonyolult szakma (meg akkor is, ha nem fizet tul jol) nem 100% hogy elveszi a csaladtol a not. En konkretan mikroelektronikaban dolgozom technikuskent, de beismerem, nagyon sokszor jart azon az agyam otthon is, hogy hogy lehetne jobb az adott szerkezet, amin eppen dolgoztam, es azert a tulorakat sem vetettem meg normalis mertekek kozott :)

Azert is tettem fel ezt a kerdest, mert intuiciom azt sugja, hogy a parom butabbnak erzi magat nalam, es tehetetlen papucsnak. O jelenleg foiskolara jar, muszaki infot tanul, de nagyon rossz eredmennyel. Van esze, csak nincs eleg szorgalma, ami nekem a tanulassal kapcsolatban megvan. Jobbak az eredmenyeim, mint neki, sokkal tobb dolgot meg tudok csinalni az elet barmeny teruleten, mint o (akar csak egy polc falra torteno felfurasarol van szo), es lehetseges, hogy elnyomva erzi magat, vagy butabbnak mint en.

Nem, nem vagyok okos no, inkabb intuitiv sok tapasztalattal. :))) Viszont imadok tanulni, es nagyon erdekelnek a bonyolult tudomanyok.

Ha bele tudjatok kepzelni magatokat ebbe a fenti helyzetbe, akkor ezt a velemenyeteket is tisztelettel hallgatom.

2010. dec. 9. 12:33
 19/22 anonim ***** válasza:
az okos nőket akkor nem szokták szeretni, ha csak megdugni akarják őket. a butákat ezerszer könnyebb felszedni. és az okosabb nők könnyebben ejtik át a pasit. de azt gondolom, komolyabb kapcsolathoz mindenképp két hasonlóan értelmes ember szükségeltetik.
2010. dec. 9. 16:17
 20/22 anonim válasza:
23%
1 nőnek, jobb ha szebb mintha okosabb! Mert 1 férfi még mindig könyebben nézelődik, mint gondolkozik:)
2010. dec. 13. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!