Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja magáról minden csúnya pasi, hogy értékesebb belső tulajdonságai vannak, mint egy helyes pasinak?
Sok helyen olvasom, hogy szerintük a jóképű pasik csak kihasználják a nőket, sekélyesek, csak szexre hajtanak. Bezzeg ők, rendesek, tudnak szeretni, nem úgy, mint "azok".
Ehhez képest sok olyan csúnya ember ismerek (nőt és férfit is), akinek a belső értékei megegyeznek egy használt gumicsizmáéval, míg ismerek sok olyat, aki nem csak külsejét tekintve szerencsés, de jó ember is, kedves, okos, hűséges, és nagyon is tud szeretni.
Mégis itt sok-sok csúnya fiú mondja ki a Végső, Nagy Érvet, hogy ők jobb belsővel rendelkeznek, értékesebbek emberileg, mint aki jól néz ki.
Miből gondolják ezt? Azon kívül, hogy anyukájuk ezt mondta.
Van erre valami konkrét okuk, vagy csak remélik?
Jobb fizetés, jobb tanulmányi eredmény, nagyobb sikerek, kiadott verseskötet, sikeres zeneszerzői karrier? :D
12,15:
Akkor elmondom még egyszer.
Tulajdonságok, amik nem számítanak egy nő szemében hogy alakul-e ki benne szexuális vonzalom egy férfi iránt: Kedvesség, becsületesség, rendesség, udvariasság, figyelmesség.
Tulajdonságok, amik számítanak egy nő szemében hogy alakul-e ki benne szexuális vonzalom egy férfi iránt: tökösség, magabiztosság, önbizalom, jó duma, bátorság, kezdeményezőkészség, jó kiállás.
ÉS A KETTŐ NEM ZÁRJA KI EGYMÁST. Lehetsz te kedves, udvarias srác is, de mellé legyél még tökös és magabiztos, kezdeményező IS, hogy jó legyél a nőknél. Mert az előbbiek számítanak, az utóbbiak meg nem. És ne csak szélsőségekben gondolkodjatok, hogy csak lúzer jófiúk és tökös rosszfiúk vannak. A barátom is EGYSZERRE kedves, figyelmes, udvarias férfi, de attól még önbizalommal teli, magabiztos, jó dumás srác. És ez utóbbiak számítottak abban, hogy felkeltette a vonzalmamat NEM CSAK BARÁTKÉNT.
Nekem az alacsony férfiak siralmai, amit nem nagyon értettem soha, mert ott van az életemben az ellenpélda. Egy olyan férfi aki kb. a két mellemmel nézz farkasszemet. És a saját szememmel látom, hogy mekkora puncivadász. Még csak nem is egy matyóhímzés. Viszont akkora a dumája, hogy egy buliban ha kinyitja a száját, simán ledumálja a nőket a kis tűsarkukról... néha még a párom is féltékeny, amikor velem flörtöl :D
Saját bevallása szerint túl rövid az élet ahhoz, hogy azon keseregjen, mit nem adott neki az élet, így igyekszik kihasználni azt mit igen. Lehet nem jóképű és nem is magas, de ért a nők nyelvén és ezt be is veti. Sokszor van, hogy élből elutasítják, de ha egy nőt kinéz, akkor 20 elutasítást is bevállal, de 21-re akkor is beadja a derekát.
Amúgy tényleg nagy arc a gyerek. És nagyon bírjuk mindannyian. Őt nem zavarja a külseje, mi meg ilyennek szeretjük. És a fiúk szívják a fogukat, amikor egy nála egy fejjel magasabb bombázót cipel haza...
#21: én jártam már visszahúzódó, félénk lánnyal is, aki legbelül nagyon perverz volt. :D Tudod, ne ítélj elsőre.
Most szerinted, az általad felvázolt sémát követve, neki milyen szexuális kisugárzása volt? Aztán mégis marha jó volt vele az ágyban.
Egyébként értem én mit akarsz mondani, csak ez sem igaz minden esetben.
Velem már jöttek össze azért, mert jól írtam... Aztán a csalódottság a szemükben nem tűnt el sosem, mikor élőben megláttak. Bár próbálták tagadni.
Kérdező! A jóképű pasi könnyebben megcsalja párját más nővel, könnyebben ráharap más nő, amikor meg kiderül, akkor ez a jóképű pasi egy szemét dög ugye?
A kérdésed kifejtése elég gúnyosra sikeredett, mert lenézed akik emberileg tényleg nagyszerűek,csupa jó belső tulajdonságaik vannak, odafigyelnek és kényeztetik a nőjüket, nem csak tárgyként tekintenének rá, nem felejtenék el a szülinapjukat, névnapjukat, bókolni is tudnak, nem csak unalmas lenni.
23:
Bocs, de a nők most hogy jönnek ide? Én most arról beszéltem hogy a nőket milyen tulajdonságok fogják meg a férfiakban.
Fordítva más a helyzet. A férfiak és a nők nem egyformák. A férfiak nem ugyanazok miatt vonzódnak a nőkhöz, amiért a nők a férfiakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!